收起左側

教人洗大亂(不懂洗的快進來嚕,別開帖問拉)去#2看吧

關閉 [複製鏈接]
沒毛的小豬豬 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

爆魔都唔識不如唔好玩啦=口=.....你冇快鞋你咪鬼打丫ma= =
回復 支持 反對

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 車輪仔 at 2006-4-13 09:48:

下...高手會唔曉洗==

[ Last edited by 車輪仔 on 2006-4-13 at 09:52 AM ]

你話我係高手? -.-
回復 支持 反對

Originally posted by ︴羨* at 2006-4-13 11:03:

行的,,

順帶一提

水魔比土魔洗得快

點解????土魔高攻d喎= =”
回復 支持 反對

咁用水土魔邊個會好d-0-?   

土係唔係要用斧∼_∼
回復 支持 反對

假如大家差唔多無乜氣既話...就用攻擊啦...
可能殺番一.2個..補番d血同埋氣

假如:2方是但一個死啦
圖一
------------------------------------------------------------------------
1  x<--死左                                     a<-未死         1
1  ooo <-士兵                              oooo                1
-----------------------------------------------------------------------
d人就會沖過去另一邊
圖二
----------------------------------------------------------------------------
1  x<--死緊中                                  a<-未死           1
1                  ooo<-沖緊右邊       ooo<-見到近既敵人1     
---------------------------------------------------------------------------
假如剛剛好及時番生既話
圖三
----------------------------------------------------------------
1                                       a<--未死          1
1               oo<-士兵   b<-剛復活  o<- 士兵   1   
-------------------------------------------------------------
咁就可以及時救番.假如大家唔拉遠距離是但一方死就會發生沖突就無得救啦
最好差唔多貼邊.但又唔好真係貼盡.唔係就屈死架啦
回復 支持 反對

Originally posted by 我係new手 at 2006-4-13 14:08:

點解????土魔高攻d喎= =”

因為土魔出得慢...導致被打機會高...
而水魔出得快∼所以清場快∼
回復 支持 反對

我用水魔4好了= =
咁角色用跑得快???

要2個人都識洗先得wor
回復 支持 反對

回復 支持 反對