打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by alanlo242002 at 2006-4-19 18:34:
sorry ar 板主,我仲係唔明咩野(龍既背脊打中怪的最下面先句會扣得多血...)呢句

即係紅色果d位打中綠色果個位

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

好正同好勁呀

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

但是我有two silly questions ask u
1.昌2係咪要常常逐隻逐隻怪對住他們的底部出技?唔可以一石二鳥?
2.點樣先可以容易地對住隻怪的底部出技?(按右掣未必可以對正他們的底部)
thx u to answer my silly questions

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

收啦,你當我地低b嫁,呢d野我地都識啦,哂你教!!
你個仆街板主好地地加咩野分被佢牙,真係頂你個肺牙

回復 支持 反對

Originally posted by alanlo242002 at 2006-4-19 22:33:
但是我有two silly questions ask u
1.昌2係咪要常常逐隻逐隻怪對住他們的底部出技?唔可以一石二鳥?
2.點樣先可以容易地對住隻怪的底部出技?(按右掣未必可以對正他們的底部)
thx u to answer my silly questions

1.d怪好多時都近乎直線咁行埋黎,所以對住最前果隻出技都會打到後面果d
2.你禁右制通常都會對到,唔得就移過少少or出技個點移過d

Originally posted by 不明人類 at 2006-4-19 22:53:

你咩事呀你??係青山出黎架??冇人叫你入黎wor,我有話呢個係教學post咩??我講明係分享,我鐘意post出黎呀,你吹牙??你去驗下隻眼先入黎吠啦!!識咪走番出去囉,版主加分比我關你咩事呀!!
嘈乜鬼野姐你,無啦啦走入黎爆晒粗咁,你咁勁,你post d野出黎睇下丫 !!
垃圾

[ Last edited by Minglun on 2006-4-19 at 11:17 PM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 不明人類 at 2006-4-19 14:53:

擺明玩野...............

回復 支持 反對

我想睇你d eq多d

回復 支持 反對

Originally posted by 我愛你Man at 2006-4-19 23:12:
我想睇你d eq多d

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2344555

here

回復 支持 反對

多謝樓主分享
我終於識用昌2技喇
不過就唔係次次都打中怪
都比未睇post之前好左好多
真係非常多謝你
未睇post之前放4下中1下
睇完post之後放4下中3下
我係唔係有進步呢  哈哈
都係摟主D圖整得好
我想問下點係圖上加字
唔該樓主教下我得唔得
thx

[ Last edited by B.B.Q on 2006-4-20 at 02:43 PM ]

回復 支持 反對

多謝分享(雖然我冇昌2)

回復 支持 反對