打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆★☆★彩虹茶館★☆★☆

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 死神*羅剎 at 2006-7-3 11:07:

一直都是-v- 不論在那裡 我都要做這些工作 辛苦吧 汗-~- 包括在彩虹入面

bao_42花花病了比你要辛苦
---------------------------------------------
#88算不算呃帖子?那天不是維護日(=_+)
捉呃帖子也要看時間腦子要清醒
今天賣了水劍8-300元正
回復 支持 反對

Originally posted by 自由之光 at 2006-7-3 13:52:

bao_42花花病了比你要辛苦
---------------------------------------------
#88算不算呃帖子?那天不是維護日(=_+)
捉呃帖子也要看時間腦子要清醒
今天賣了水劍8-300元正

對 所以這幾天我都在這裡(你收風還真快--+) 幹什麼不應人問價-- 人家頭先問你火甲9多少 又不理人的-3- 小你老堡又不應我 兩個都是那樣 一說到合裝便沒人性∼0∼
-----------------------------------------
不不不  近來有人都問過有d時間唔知點解入唔到 可能因人而異吧--”
我前幾日有次都load左好耐先入到game  未清楚是否真的是呃既時候 唔打算扣分住--+
回復 支持 反對

Originally posted by 死神*羅剎 at 2006-7-3 18:07:

對 所以這幾天我都在這裡(你收風還真快--+) 幹什麼不應人問價-- 人家頭先問你火甲9多少 又不理人的-3- 小你老堡又不應我 兩個都是那樣 一說到合裝便沒人性∼0∼
------------ ...

死神希羅..你又真多fd屎
咁多人扮你bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-7-3 21:28:

死神希羅..你又真多fd屎
咁多人扮你bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06 bao_06

那些都是假ZERO  不是HEAD的話都是很易打的-V-  
天次你個會解了嗎
回復 支持 反對

Originally posted by 死神*羅剎 at 2006-7-3 22:33:

那些都是假ZERO  不是HEAD的話都是很易打的-V-  
天次你個會解了嗎

傻的.當然不會解..開左4年.咁易解就奇
-.-...希羅..你只係玩EASY咋=.=
回復 支持 反對

Originally posted by 神忍武術天次 at 2006-7-4 00:43:

傻的.當然不會解..開左4年.咁易解就奇
-.-...希羅..你只係玩EASY咋=.=

要玩HEAD就等我能夠成為超版先吧=﹏=++到時自然有更多的方法去消滅那班假ZERO-﹏-++
重諗住你解左會就招你過黎【逃學】... Orz
那樣吧 你快快去解了個會 入【逃學】吧 不用你做會長 多好 ... 囧rz
回復 支持 反對

今日早上10點幾自己彈機
係我腦有事定gm要搞野?
回復 支持 反對

NOW I ONLY CAN GO LOGIN THERE
回復 支持 反對

有冇人入到呀
回復 支持 反對

*神山*津 該用戶已被刪除
回復 支持 反對