收起左側

[中港台][亞洲] 你認為的最佳組合

FIR
我認為最有實力的組合
唱功又勁
創作又得!
D歌聽極都唔厭!
回復 支持 反對

S.H.E. 啦 D歌好正
改人地D歌又要好聽
HEBE又幾令女 ~
回復 支持 反對

如果只係歌既話 我覺得f.i.r. 真係最好
睇埋前幾頁有關f.i.r.既回覆 , 令我更愛f.i.r.
=========================
另外Sweety d歌都有聽d , 個人覺得幾岩聽
回復 支持 反對

原帖由 [H]chyip 於 2007-3-1 22:46 發表
如果只係歌既話 我覺得f.i.r. 真係最好
睇埋前幾頁有關f.i.r.既回覆 , 令我更愛f.i.r.
=========================
另外Sweety d歌都有聽d , 個人覺得幾岩聽

sweety好好架!
只係冇咩人識-.-"
櫻花草係百聽不厭^^
佢地d戲幾好睇,但係唱功就真係不及F.I.R.
F.I.R. d歌好多人都係歌唱比賽入面簡黎唱,但係換黎既評語都係簡錯歌-.-
佢地d歌真係乜邊個唱到,包括職業歌手
回復 支持 反對

如果比我揀....我會揀beyond(if有家駒....無左佢...無靈魂...)

beyond d歌好容易比到人共嗚....

其次我會揀S.H.E....我初頭係見到Hebe先去聽佢地d歌.....

但係後來....佢地d歌就係唔錯....so越黎越鍾意佢地.....

睇過上面d post ....  f.i.r我覺得佢地唱功係幾好....但佢地d歌只有幾首是我喜歡的類型....

so無法令我去選擇f.i.r而唔去選擇S.H.E...個人較喜歡S.H.E....

結論就係以前的beyond.....現在的S.H.E....

唔岩聽的.....請見諒.....
回復 支持 反對

原帖由 Minglun 於 2007-3-3 07:58 PM 發表

sweety好好架!
只係冇咩人識-.-"
櫻花草係百聽不厭^^
佢地d戲幾好睇,但係唱功就真係不及F.I.R.
F.I.R. d歌好多人都係歌唱比賽入面簡黎唱,但係換黎既評語都係簡錯歌-.-
佢地d歌真係乜邊個唱到,包括職 ...

she係靠個樣同宣傳
如果fir ge 代遇同she一樣...
fir一定勁過she
而sweety 以1個剛剛成年ge組合黎講...有咁ge成績都算唔錯啦
回復 支持 反對

台灣我覺得..

F.I.R.

香港我就覺得..

At17
/\
回復 支持 反對

Beyond
佢地既海闊天空e+仲有人聽
比戈D咩偶像...........唉 沒得比
回復 支持 反對

說真的...fir d歌差唔多首首都係高水準
刺鳥.. 我學校ge音樂miss話唱唔到佢種key
你的微笑..唱k個陣好多fd都唱到怪怪地

我覺得fir d歌只有呀飛係到先可以唱到咁
換key ge話首歌就唔好聽
回復 支持 反對

原帖由 [H]xmay 於 2007-4-4 17:10 發表
說真的...fir d歌差唔多首首都係高水準
刺鳥.. 我學校ge音樂miss話唱唔到佢種key
你的微笑..唱k個陣好多fd都唱到怪怪地

我覺得fir d歌只有呀飛係到先可以唱到咁
換key ge話首歌就唔好聽

所以唱k個陣都無人點
好慘
回復 支持 反對