收起左側

[歐美] 你認為的最佳組合

緊係westlife喇
首首歌都咁好聽..首首歌都唱得好有feel..
有聽聽番佢地首all out of love覺得仲好聽過原唱=.=
支持westlife>3<

[ 本帖最後由  於 2007-3-16 22:13 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 小小的艾薇兒fan 於 2006-11-20 10:17 發表
基於太多人開這類POST既關係,我希望能夠集中一下討論
注意:如果有人只說出組合名字而不加解說的話,會視為呃POST,扣2-5分不等
由於組合太多,所以不開放投票,我會綜合大家的發言

我會選Groove Coverage喇..佢地兩女一男...3個人包括(DJ Novus、Mell、Verena (occasional singer)唱歌超正..首god is a gril好正..so我選佢^^
回復 支持 反對

nightwish,greenday,offspring,mcr,都幾正

[ 本帖最後由  於 2007-3-11 22:25 編輯 ]
回復 支持 反對

依然係busted~~...
(迷之聲:都散左喇...)
唔比咩~

咁就The Click Five 喇...just the girl超好聽~o~"
回復 支持 反對

我覺得係greenday
佢地近期都係香港幾出名
05年先搞左個超成功既演唱會@@"
有65000人,,

所以佢地真係好正
d歌又有feel.......超鐘意xddd"
回復 支持 反對

早前呀樂壇大姑媽大讚westlife呀mark勁
直接oasis個主音係廢柴

我覺得westlife幾好  Evanescence 同埋yellowcard都好
回復 支持 反對

我就中意linkin park啦    我中意佢地唱歌夠勁!!
我最中意佢地首numb^^
回復 支持 反對

永遠支持backstreet boys
另外westlife, mcfly , the veronicas , mr big ,simple plan同sweetbox d歌都幾好聽:lol :lol
回復 支持 反對

SWEETBOX !!!
因 為 佢 快 歌 慢 歌 都 店 !!!
加 上 佢 D 歌 好 2 就 上 到 口 ...
回復 支持 反對

Green day ,,simple plan,,Good Charlotte,,AFI,,The All-American Rejects,,westlife,,Air Supply都幾正=__=
回復 支持 反對