打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 雜技討論區

我個隻叫弓操偶....
操偶本身職業係拎溜..但我地走去拎弓..因為貪佢個職業屬性..轉職之後 佢就會10敏就+4%爆擊
即係100敏就40%...200敏就80%
加上我用弓又吾會弓技..用黎做咩..
只有頭幾十lv會用技打怪..跟住都係用普攻...
回復 支持 反對

原帖由 千年之戀..” 於 2007-4-4 12:43 發表
我個隻叫弓操偶....
操偶本身職業係拎溜..但我地走去拎弓..因為貪佢個職業屬性..轉職之後 佢就會10敏就+4%爆擊
即係100敏就40%...200敏就80%
加上我用弓又吾會弓技..用黎做咩..
只有頭幾十lv會用技打怪..跟 ...

嘩!!!好勁牙你@w@””
回復 支持 反對

我隻弓操偶61lv跳10級打得唔得?
爆擊得72%(加理把弓)
回復 支持 反對

有++都未必...爆擊未夠高...
75級前跳幾級打就好..75級後先跳十級...仲要係有++先跳..
回復 支持 反對

弓操係唔係要好多錢先易鍊啊?同埋亂箭係唔係要第一時間點爆佢?仲有防爆賣到幾多$(4服)
回復 支持 反對

弓偶大約要幾億啦...
亂箭初頭好用..因為初頭我諗冇咩職吾會用技能打怪..除左神職...
防暴可以賣800-850萬度
如果真係想易練..
45級個陣換裝要用最少5億..因為套野係直接著到90級..
60級個陣只需要轉弓..用多2億啦..把弓係直接用到90級..
90個陣我諗都係仲未有能力賺到錢..又要換多一次裝
應該要加多1-2億度換裝換弓啦...

回復 支持 反對

對唔住呀,又要問野
雜技的技能序張向邊
回復 支持 反對

全部都係係同一位置...冇分邊個職業...係條橋附近..
貓娘個邊...係下面掛..
以前個度斷橋..陰新手...好易吾小心跳落去...改版後..將條橋修理好
本來條橋中間斷左 好xx..我以前都成日跳左落去
回復 支持 反對

45級個陣換裝要用最少5億@@←我2千萬買到成套,
60級個陣只需要轉弓←把弓我3千萬買到@@
點解差咁遠?
回復 支持 反對

原帖由 七月流火 於 2007-4-9 20:37 發表
45級個陣換裝要用最少5億@@←我2千萬買到成套,
60級個陣只需要轉弓←把弓我3千萬買到@@
點解差咁遠?

請留意上面個位講ge兩隻字"易鍊"
我講ge係
45全套+8 四雷a
因為弓偶最少ge係血...冇血好易秒..+8裝 可以+10%血 同全能力兩點..
四雷a攻擊力就差好大分別..

如果成套冇洞...精鍊..得+3..
1000萬再多少少已經買到..4服黎講..駛吾駛2千萬..

弓..我講緊ge係+8 +9 +10弓..
而吾係普通+3弓...

弓..+3..4服2500萬度都買到把啦....

攻擊力高d..清怪都快d..即係易練d..
血多d..即係難死d..難死d即係吾駛成日扣%...吾駛成日扣%咪又係易練d...

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
sindaniel + 3 加多左... -.-

查看全部評分

回復 支持 反對