打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ******本人荒隱氏榤奇也, 應否退出星夢呢~?******

不用賣, 直接退出,樓主你用左千幾銀當買個教訓算la,玩左咁多年la,e家d星$5值$ la,放又o西時間,直接退出吧[[bao_49]]
回復

哦,多謝各位回覆...
依家的問題
1.如果繼續玩, 咁到底仲買唔買點呢?
2.繼續玩, 應該升lv?識朋友?同人pvp?定係試下唔好蝕咁多,搵下錢?
3.如果唔玩, d裝換做其他game野定係換做hkd??
4.換做hkd, 點交易好呢?

其實一句到尾都係因為玩得耐,d裝唔要好似好晒..放唔低了
同埋玩咁耐,最熟都係呢隻game
but朋友就一個個咁走...飄然而去......- -''

其實我都幾想繼續玩,但係諗到佢d呃錢手段...唔知點好
回復

放個吉ac係到  比晒d裝我-.-
回復

原帖由 突擊高達 於 25-9-2008 22:55 發表
放個吉ac係到  比晒d裝我-.-

其實有諗過送裝比人- -''
但係唔知比邊個
同埋我計過了

我依家全部ac咁多野加上裝之類
2000m星錢左右- -''只計裝備的話
計埋帳(其實帳唔值錢,得個魔動有馬仔甲同埋一個魔亞斯60lv有點裝)
都係多600m掛...唔知價呢~

唉,剛剛睇左個咩回收定重生東東,即時灰心了...星夢,再見吧- -''

問題係放唔放裝,唔放,好晒,放的話,放幾耐,點放..唉呀
點算好
回復

真係要記得咪鼠姐囉..最得別(又打錯tim..特登唔改a_a'')係經歷好"特"別(唔識講,算數)

-_-你想講咩?
回復

隨心啦-_-...無人答到你
回復

原帖由 Janelle`:3 於 3-10-2008 20:55 發表
真係要記得咪鼠姐囉..最得別(又打錯tim..特登唔改a_a'')係經歷好"特"別(唔識講,算數)

-_-你想講咩?

明知故問,
迫你出黎回我帖呀- -''
如果唔係你會回帖咩...你只識系整圖區回帖咋嘛-v-唔係咩~?

你想知咩特別?
呵, 識你之後差唔多每日on msn都會有位小姐同我嘈..
又會突然有一日佢求我, 之後又有一日我竟會求番佢, 唉, 你話呢

真係不打不相識..(冤家路窄~?)

到底你支持我退出嗎?(你離題-3-!)
抑或想做咩?你勒索我?(尋日睇"功夫"學番黎...)

下面果位, 人如其名, 冇野好講= =
回復

-_-.,你引鼠出動`?!
-_-.,,,,,真係好特別下b0r;
你想繼續玩咪繼續囉o,o;
回復

算啦...唔好玩啦...我地都係第一屆334新高中學制既中三同學...
暫時放下玩物...努力讀書仲好...[[bao_48]]
回復

原帖由 Janelle`:3 於 6-10-2008 07:29 發表
-_-.,你引鼠出動`?!
-_-.,,,,,真係好特別下b0r;
你想繼續玩咪繼續囉o,o;

嘿嘿..妙著呢~(我真醒目- -)
諗好了,唔再玩啦...實在沒有感覺了
職業技能系統廢廢地, 升lv升到死
之前我都唔想咁講,but 依家..屈錢
唔買經卡升lv真係要死= =

咁多時間玩其他game算
其實星夢最大問題係升lv難, d任又廢(除左星鑰同埋d高lv任)
技能都有問題, 隻隻online技能好玩過佢..又要升到幾lv先可以繼續又要買技書..
又冇狀態技之類,悶鬼死
我初初玩都係覺得打打怪好好玩
唔知點解愈搞愈冇癮, 好似仲難升左咁..........

死廢game

依家諗實d裝點好
放唔放出去?
回復