打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩後感阿,大家也來發表一下吧!

關閉 [複製鏈接]
玩到20多級 都有小小悶 因為等了很耐先有想玩的念頭 現在無玩 本人23lv豪傑 有勁寵= =
回復 支持 反對

我想問宜家係咪得返職業技而冇哂之前吞食1既屬性技?定係兩樣都有
回復 支持 反對

幾好
一d勁既寵靚好好多,劉備係其中之一[[yoyo_146]]
好耐冇見過界橋出面咁多人
回復 支持 反對

原帖由 政* 於 30-9-2008 11:26 發表
基本上更新了那麼夠,政已沒再抱什麼希望,進了遊戲人山人海,
相比其他遊戲仍然是比較難脫離新手任務行列。
升級方面和吞食1沒大分別,就是難升的,而以後商城物品一大堆,
就是說,窮人優勢不大,沒有時間掛機更 ...

更新那麼久我覺得代理還沒有好好整理~但至不過是封測~什麼game新出都會人山人海~冇人玩的game最岩你吧~新手第一步當然要新手任務慢慢熟識一下吞食2環境~如果代理連這點都不做的話~我深信沒人玩了~什麼遊戲都有點卡行動~你找一隻免費online game完全沒有點數出售~純粹給你發洩一下的~我相信很難~
什麼game當然窮人完全沒有優勢~有優勢的話就不是窮人了...沒有時間掛機~也是必然...如果你要說的話還有很多窮人道理...
回復 支持 反對

ok啦e隻game
不過成日都要維修10分鐘
好煩lo[[onion_28]]
回復 支持 反對

佢封測個陣真系好多人..希望佢公測個陣可以分多d ser出黎..
講返玩封測個陣既感想先啦..其實封測都玩得幾開心既
因為佢每日都有禮物盒跌..而禮物盒都好有用..
不過相信d禮物盒入面既野..將來想要得到的話都要買點數去商城的了..
聽到好多人話"「網龍呃錢既網龍呃錢既」
雖然我都有同感..但系.."免費"online game就系甘架啦..
吾洗比月費..有得必有失..所以窮的人慢慢玩也有自己的樂趣
然後有任務領航系統..呢個好好用..我記得以前都吾識做任..亂行一通
新手個d人有呢個系統玩就一定易好多..
亂鬥呀..團p呀..都幾有趣..因為平時十個有九個都內掛多..所以唯一無得掛系呢度既野..
不過全部都要去晒1ser甘逼..行路吾方便..就算機種再良好..
系多人既情況下仍然系疾..更何況我的機種不良好=_=+v
所以亂鬥團p我都走到我哥的電腦玩:p
唯一吾好之處就系d人系甘吃補..一場可打半小時
大致上就系甘多吧..
只希望吾好出太多商城產品..令吞食又出現強烈對比既貧富懸殊
[[[[[[[[[[[[[[純粹個人意見…勿毆]]]]]]]]]]]]]]
回復 支持 反對