打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解你地咁鐘意分內毒同外毒

回樓主...你咁+法..有幾個唔好ge地方..1:你+哂敏..後潛..血低左好多.d技都發輝唔到最大...2:你雙修..哂左好多技位+哂埋時間..
回復 支持 反對

原帖由 HuRt填鴨 於 9-11-2008 10:28 發表
回樓主...你咁+法..有幾個唔好ge地方..1:你+哂敏..後潛..血低左好多.d技都發輝唔到最大...2:你雙修..哂左好多技位+哂埋時間..

所有毒龍都低血,你有見過毒龍會加體?_?
至於技能發揮唔到最大,依個唔係問題
我重點係快,人地出3招我出到4招!

技位用釋心法就得~~唔會晒
時間就玩game一定晒既啦
除非唔玩姐
回復 支持 反對

樓主你好似唔記得左 刑天都有封技嫁波--  你得果300幾防==  我95LV 都1千800幾攻(算低) 我諗你都死啦--  雖然近身係岩 不過你唔好記得刑天 殺招都打人好痛== 好似我錦1千800攻 普攻打你都最少1千以上啦 都未計用殺招有時會3連攻 我想問下你點打=-= P.S就算比你封左技一樣用到殺招 我成日都係錦殺毒龍--  最緊要 我血多- - 我萬3 血 如果換體裝都上到萬5左右
回復 支持 反對

同你講毒龍應該係一開始出左暈技放哂毒同混亂果D之後隱形走開 走開係因為怕比佢技打到現形 之後暈技一回好再打 第一次 你毒佢果時 應該都未回得返哂 到你第2次突擊佢果時佢就唔夠血 你先同佢近身戰  最好要學爪果招慢技唔好比佢行得遠出到暈技 你再學普攻打佢有機會消佢外功果招就完美啦 你毒龍攻速快 基本上 你係錦用殺招打佢 佢外功 根本就無可能開得返 果時你想唔勝都無可能啦 係咪先 外功唔洗點加爆 毒龍只要加好技點就夠外功唔雖要打人痛 基本上都無咩可能打人痛 去到高LV打刑天果時 刑天如果好似我錦玩體 開左大技寫勁係可以去到80幾  姐係你攻得20% 打到佢  所以毒龍外功夠快就得唔洗攻高
回復 支持 反對

我想問如果要內外雙修咁點加點呀????
回復 支持 反對