查看: 2399|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 02.12 ]情人節活動「兩人的心意」明天開始!

大家好^^
2月14日情人節快將來到了,尼尼亞皇國的大王子「偉爾.尼尼亞」與聖女「卡加莉.亞露」,他們均是尼路亞星上的大紅人,非常受歡迎!聽說就有很多人在情人節向他們表白呢!

現在你也可以嘗試向給他們表白啊!只要找「情人禮品店」購買表白用的禮物,就可以送給他們表達你的心意!

被婉拒了嗎?不要氣餒!只要找個擁有「安慰之心」的人修補你破碎了的心,你仍可繼續努力的。而且,大王子「偉爾.尼尼亞」與聖女「卡加莉.亞露」回禮中的物品收集一定數量可換領「浪漫禮服變身器」及「浪漫婚紗變身器」,替20個人修補破碎的心的好心人更可取得情人節限定稱號呢!

究竟大王子與聖女是否已經心有所屬?而情人節最終會造就幾多好心人和情侶呢?13/2至18/2的情人節活動你一定不可以錯過!

情人節又有活動搞- -
回復

「安慰之心」應該要點
回復 支持 反對

「安慰之心」應該要點
jadelamlam 發表於 12-2-2009 22:37

若要做任 必先買點 a_a
回復 支持 反對

-.-又黎...
n年前既情人節任我冇做.後悔冇稱!
回復 支持 反對

今次我實do- - " 十幾點豪俾佢
回復 支持 反對

男仔可唔可以向大王子「偉爾.尼尼亞」表白 ._.?
我諗佢應該會接受我 (遭毆 ...

聽日on一on去搵卡加莉搭下訕先 ..xD..
回復 支持 反對

如果係做完有名稱會比較好-.-
回復 支持 反對

安慰之心係咩黎..?
回復 支持 反對

如果有下part就好-v-
1.仲未知個結果(肯定係王子同個女仔係埋一齊啦- -..)
2.送d野好似太cheap...(速閃)
回復 支持 反對

個任好簡單--"
唔洗點數!!
淨係需要星錢....
不過我可以大約講講個任既流程..
首先做呢個情人任要搵既就係...
尼中藥局既附近會多左條阿伯坐左係到...
叫做情人禮品店
同佢講野...可以揀買浪漫商品 朱古力/花
                      換禮服/婚紗變身器
首先就緊係要買野先啦.....你可以買朱古力/花....每樣一千蚊一個...
你預80個到...應該夠用...
跟住就開始搵人......如果你買左朱古力既...就要搵男人
                                                    買左花既.....就要搵女人
女人係:大聖殿既傳點出面...佢叫卡加利.亞露
搵佢要做咩呢....同佢講野...送花俾佢
送完花之後...你會得到一個盒=.="(唔記得個盒叫咩名)
                    OR...你個心會碎...因為佢拒絕左你...
            個盒有咩用呢? 開左佢之後....一定會有禮服之証...OR 同時可以有埋安慰之心
講到呢到....你地都應該明白個任點做-.-"
如果你俾左朱古力佢....但係冇盒拎同埋心碎....咁你就要等人用安慰之心黎救你...
你最小要有二十個安慰之心先可以解到呢個情人任...
安慰之心點用...?點用佢黎救人..?
TICK個心....揀是的...如果有人心碎既話你就會救到...
如是者...救夠廿次番去搵藥局隔離防伯....就可以拎到稱號:愛情治療者
個任最難既就係....如果人多既時候要鬥快救人...
個你唔係好難做...但係好煩=="
至於買左朱古力既....就去搵個男仔....係女仔行上小小就會見到.......
用盒黎搵果D禮服之証/XX之証.....可以番去搵阿伯..
夠廿個就可以換一個變身器....
係咁多--多謝各位....!
回復 支持 反對