打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ~~匆匆一別, 回到星夢版''

關閉 [複製鏈接]
咩歌, 遲下聽聽先~ 多謝介紹((知交啊!

你真係爆到咁勁? 不如add msn私下傾傾..
回復 支持 反對

岩岩偶然下入左黎呢個post..
見到你祝福我-0-多謝哂..
不過呢,,我同佢已經分左手喇=_="
但都多謝你既祝福喇...

我情況同你差吾多喇-.-
又係6年級到開始打機..
個時第一隻玩既game係彩虹冒險{依家汁左了
又係成績一落千丈..皆因又係成日掛住打機..考試吾溫書囉!
中2開學時轉了玩星夢-.-
結果又係掛住玩..平時都冇溫書..中2中3呢兩年甘就hea左..
依家中4了-  -雖然我吾再玩星夢=  =但都仲係會打下其他game甘..
睇黎我呢世人都冇機會努力讀書嫁喇..自己都沉迷到甘喇..
你依家放棄都係好事..寫小說更好了吧?

其實有心讀既冇野係吾可能,
你肯讀,肯認真既話,成績由下游升到上游有幾難?
所以..我都祝你會好好甘讀書喇..
雖然小弟吾識你..雖然小弟都吾會認真讀書..
但都希望其他人會努力嫁嘛xdd"
回復 支持 反對

re奇;;
-_-~唔回得你太多`如果我要打篇文出黎會死的orz.
家因我用緊notebook`冇九方-,-
用緊滑鼠篤yahoo字典個九方-_-..好痛苦T3T
-----------------
大家關係不明的小鼠 ((朋友還是仇家的說?
"關係不明"..orzzzz; 多個朋友比較好`ha~

一定要多謝常常教我整圖的小鼠((我很煩呢~
你知就好啦xdddd`但唔洗多謝我的-..-v

不像別人兩句話三天後音訊全無, 說什麼一起玩星夢, 一星期後又沒了影子
-_-no ah..之前再之前個msn嫌你煩又抄我名就封左你..((被打xd
你加番我msn na o_o; yeen@live.jp

特別是小鼠和烙影大哥, 祝你們永為夫婦的說~
-_-.分左lu` {永遠亦會終結?}

ps.yy佢係烙影'大哥' \3/ me is '小'鼠; 吼!!!
話唔回唔回都打咁多野既囧
回復 支持 反對

HA, 你地終於出現- -
岩岩偶然下入左黎呢個post..
見到你祝福我-0-多謝哂..
不過呢,,我同佢已經分左手喇=_="
但都多謝你既祝福喇...

我情況同你差吾多喇-.-
又係6年級到開始打機..
個時第一隻玩既game係彩虹冒險{依家汁左了
又係成績一 ...
﹡烙影°ㄨ 發表於 29-3-2009 00:53

同道中人... 我依家只係怕入唔到大學, 出到黎又搵唔到工先苦讀-0-'' 講真, 有當然比冇好
一來 打少左機 二來係好事 三來自己見到有進步, 人都開心D

彩虹...是無奈的, 初初想玩, 冇幾耐汁左, 都未玩過,
都好, 早一步退出

努力吧!
re奇;;
-_-~唔回得你太多`如果我要打篇文出黎會死的orz.
家因我用緊notebook`冇九方-,-
用緊滑鼠篤yahoo字典個九方-_-..好痛苦T3T
大家關係不明的小鼠 ((朋友還是仇家的說?
"關係不明"..orzzzz;  ...
Janelle`:3 發表於 29-3-2009 04:40

咦, 小說區有人同你一樣情況- -九方, 但係要打文, 結果是痛苦的一星期@@
用laptop真係好煩架-v- 就算係我, 都唔like視線同隻手貼到咁埋, 屈住...好累~

朋友 我當你一秒朋友
朋友 我當你一世朋友
奇怪 過去再不堪回首
懷緬 時時其實還有

你真是我最好朋友><! 幼稚園, 小學, 中學 都唔夠你好架-v-!!
'我咁煩都唔謝你, 咁我只有一死以謝.. 咩咩

不像別人兩句話三天後音訊全無, 說什麼一起玩星夢, 一星期後又沒了影子
放心, 那不是你啦! ((作賊心虛...

特別是小鼠和烙影大哥, 祝你們永為夫婦的說~
我收番- -你地繼續做朋友啦~.~ sorry 你地潛水太耐, i don't know what's going on, that's.. my fault.

yy佢係烙影'大哥' \3/ me is '小'鼠; 吼!!!
because我識你果時你叫小鼠- -
but我唔太識佢, then...客氣一點好的'怎知你們已經... ... ...

話唔回唔回都打咁多野既囧

這是自然的吧? ((傳說中的真心話就是這樣, 不知不覺說出來的話, 沒有刻意去想過怎說就對了!

那, 大家還是好朋友吧~?

永遠那裡遠? 盡頭只是因為中間決裂了,等於宇宙是無限大卻突然停止擴張((說到哪裡了?
因為關係破裂才出現的裂縫, 不必擔心!

小鼠永遠是我的好朋友, 版友將是成為我記憶中的一部份(誤'

ps. 等我改番祝福果度先...
回復 支持 反對

世事真係多變
回復 支持 反對

如何多變了- -?

只不過是...
I once was lost but now am found
Was blind but now I see

ps. 很多人是nDJ ??
回復 支持 反對

又失去又搵番
又盲又要睇到= =
廢話黎架=。=?
回復 支持 反對

人總是善忘的說
回復 支持 反對

其實我一路都想知你個榤字點讀-.-
回復 支持 反對

禾都系星期5,6,日 玩嫁昨-0-