打印 上一主題 下一主題
收起左側

[歐美] [加分活動]一人三首好聽既英文歌.已新增LIST

關閉 [複製鏈接]
James Blunt - You're beautiful (我都唔知點形容好     總之我覺得呢首十分好聽)
Coldplay - Viva La Vida            (雖然我唔多鐘意coldplay 不過首歌榮膺本年度格林美大獎  又幾好聽)
BackStreet boys - inconsolable (一首好正既合唱歌)

ps :我都係鐘意聽james blunt=]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
24321371 + 5 james blunt係幾好聽既

查看全部評分

回復 支持 反對

4:AM Forever - Lostprophets(情傷最o岩聽,睇埋MV仲正,近排我都成日聽呢首)
Amaranth - Nightwish(最易入耳Ge金屬歌)
Gives You Hell - The All-American Rejects(最易入耳Rock歌,我個個同學都話好聽)

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
24321371 + 6 4:AM,你話聽呢首歌哭左出黎?

查看全部評分

回復 支持 反對

洗唔洗post埋首歌出黎架...

Daniel Powter Bad day(一定好多都中意聽架喇)
Faith Hill - There You'll Be(睇完套電影之後再聽番首歌...感人)
Desperado(比好多歌手翻唱過...聽完後感覺非常輸服的說)

其實我聽英文歌冇乜留意個歌手...d歌覺得好聽就中意...

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
24321371 + 6 唔洗丫,Desperado係超正

查看全部評分

回復 支持 反對

Savage Garden - Truly Madly Deeply(夠經典吧)
Jesse  Mccartney - because you live (my idol best song)
Neyo - Mad(輕快,聽左心情都好d)
^_^

評分

24321371 + 5 Jesse Mccartney 歌好正的說

查看全部評分

回復 支持 反對

3首嗎?我比夠6首 3英2日1中

農夫 - 粒粒皆辛苦(我聽過咁多首中文歌,最有意義係呢首,最小,對我黎講,好感觸)

AKINO-創聖のアクエリオン(我個FD sd比我, 幾好聽,唔信去youtube聽下)

Drummania- Venus(鼓機既日文歌,幾好聽,但係真正係邊個唱,小弟都想知,有無人可以話比我聽><)

Jesse Mccartney Because You Live(英文歌一首,歌手把聲已經正, 歌詞仲正,需然又係"愛愛愛",但係唱到高級過香港既"愛愛愛")

Simple Plan What It(鐘意聽rock歌最絕唔可以錯過,由奇是Slmple Plan樂迷@@~)

Linkin Park Leave Out All The Rest(個人感覺Linkin Park既舒情歌最正係呢首,真係好正的)

評分

24321371 + 5 睇清楚活動既要求- -THX

查看全部評分

回復 支持 反對

個人不太常聽英文歌
不過旋律易入口的都聽=]
Swear it again - Westlife   個人覺得比my love好聽--
Lemon tree - Fool's garden  經典歌  輕快歌很適合我=]
Amarantine - Enya  很舒服的歌 聽完成個人放鬆晒

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
24321371 + 7 不錯~

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我好少聽嫁咋~"~
yellow-coldplay(經過刘芸既blog之後,愛上左-3-]
Just Dance-Lady GaGa Colby O'Donis[節奏強!]
Gives You Hell-the all american rejects

評分

24321371 + 5 yellow IS GD

查看全部評分

回復 支持 反對

Nickelback-.If Today Was Your Last Day.(叫你珍惜時間~~)
eminem-when im gone(成首歌都係講佢ge故事,同之前個d嘻嘻哈哈ge風格超唔同~)
Fall Out Boy - I Don’t Care(隻歌ge節奏好正~)

點解我聽d歌好似好冷門咁ge/.\

評分

24321371 + 5 Nickelback is the best

查看全部評分

回復 支持 反對

sliverstein - my heroine
marilyn manson - this is the new shit
backstreet boys - drowning

評分

24321371 + 5 sliverstein的歌很難找喔~

查看全部評分

回復 支持 反對

Boyzone - no matter what
Ricky martin -  livin la vida loca
Mika - love today
呢3首不錯的

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
24321371 + 7 all of them is i am not listen ~xd

查看全部評分

回復 支持 反對