收起左側

[問題疑難] RC1 vs ANX

關閉 [複製鏈接]
我就買ANX啦~
回復 支持 反對

樓上~
應該是:黑龍套全套價錢
550mb(買9件) 550x8=4400mb

matthew245 發表於 5-11-2009 18:49

唔該晒 改左啦._.
回復 支持 反對

ANX/RC1係唔係r8同波子/f360 一樣勁
回復 支持 反對

艾爾凡斯.艾力吉 發表於 6-11-2009 18:55

anx係概念車當中最快...
rc1比較靈活...
至於r8/波子/360/林寶...數據同以上2架車有少少距離- -(真係好少)
回復 支持 反對

到我分析啦a_a 見到呢d post我鐘意
rc1如果用點數買既話 買最低果部慢慢升最好a_a
我會叫你買anx
anx又型又令 雖然轉彎唔太勁 不過rc1唔夠anx快
我部anx用個廢引擎都行到290km/h
我部rc1都係用個廢引擎行到270km/h
...
hinztse 發表於 5-11-2009 06:20 PM

你都唔係分析ge..咁鬼主觀....
呢兩句...唔信...你係咪用同一個引架先生
回復 支持 反對

你都唔係分析ge..咁鬼主觀....
呢兩句...唔信...你係咪用同一個引架先生
阿然 發表於 7-11-2009 03:44

係用同一套好用套 一樣引擎 波箱一樣 你部都空裝 有咩問題呢
回復 支持 反對

艾爾凡斯.艾力吉 發表於 6-11-2009 18:55

如果一樣勁既話 個個都會渣細牛啦 雖然大家都係概念車 但係你諗下 唔係同種類既車都係一樣性能
舉個例:
大benz同echo
得兩部車比你簡 比我會簡大benz
第1, 樣子係一個問題 大benz個樣都ok既 起碼係大型車個樣都唔係太差
第2, 性能都係問題 大benz快好多a_a 點快?_? 係全個光線入面 有得賣既車係大benz最快 好似就咁用個廢引擎再加不錯套就可以過300km/h

其實我本人自己覺得有時f430都快過f360 好多人都係用f430單刷35精英 (都好成功tim)
回復 支持 反對

係用同一套好用套 一樣引擎 波箱一樣 你部都空裝 有咩問題呢
hinztse 發表於 7-11-2009 11:06 AM

老實講..我真係唔相信會差成20km lo...
意思即係話用rc1開埋最大rpm7級技都唔夠anx快姐...有乜可能
回復 支持 反對

老實講..我真係唔相信會差成20km lo...
意思即係話用rc1開埋最大rpm7級技都唔夠anx快姐...有乜可能
阿然 發表於 7-11-2009 14:56

但係實驗證明 係真係差咁多
回復 支持 反對

差20,真的ma...
回復 支持 反對