查看: 2544|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 光線冇希望-.-

關閉 [複製鏈接]

大家好,我叫衝蜂21,入正題,光線真係冇咩希望,雖然呢隻game我唔係冇玩,但係真係好悶,d任唔係難刷就係d悶任,到咗40lv(好似冇得升),就係冇咩好玩(雖然我未到40lv),最多咩幫下d新手刷任啦等,即係換個角度理睇,到咗40lv,即係叫你收手啦,唔玩啦,刪咗隻game啦,因為你到40lv,遲早都會悶,刪埋隻game添!-.-,其實,講真啦,冇一隻game係完美既,睇下你玩到幾耐先玩悶,就算d熱鬥既game(比如cso)都會悶,玩game唔單只係玩,仲係睇下你個耐力,都幾時玩厭咗隻game姐!

以上係個人意見,唔好當真!
回復

大家好,我叫衝蜂21,入正題,光線真係冇咩希望,雖然呢隻game我唔係冇玩,但係真係好悶,d任唔係難刷就係d悶任,到咗40lv(好似冇得升),就係冇咩好玩(雖然我未到40lv),最多咩幫下d新手刷任啦等,即係換個角度理睇 ...
hiruma蛭魔 發表於 9-11-2009 21:05

再換個角度睇丫...
你咁講既話 光線一早執左啦^^
仲有 你個cso係熱門game?
咁多外掛都叫熱門... 昆錢垃圾game一隻 d屍做到咁叉樣衰
玩cs開amxx整屍mod都有啦 飛行器 繩索都有啦
回復 支持 反對

再換個角度睇丫...
你咁講既話 光線一早執左啦^^
仲有 你個cso係熱門game?
咁多外掛都叫熱門... 昆錢垃圾game一隻 d屍做到咁叉樣衰
玩cs開amxx整屍mod都有啦 飛行器 繩索都有啦 ...
c73e74 發表於 9-11-2009 21:11

一早便沒希望了
回復 支持 反對

玩cso不如玩1.6=.=
除非你已經係神手,否則都仲有改進技術既空間..
好難會悶
回復 支持 反對

大家好,我叫衝蜂21,入正題,光線真係冇咩希望,雖然呢隻game我唔係冇玩,但係真係好悶,d任唔係難刷就係d悶任,到咗40lv(好似冇得升),就係冇咩好玩(雖然我未到40lv),最多咩幫下d新手刷任啦等,即係換個角度理睇 ...
hiruma蛭魔 發表於 9-11-2009 13:05
我認得你! 係咁叫人幫你up lv, 唔係咁灰ge-.- 加多d 人做好友, 會幫到你, 我有2 個 好友都幫我, fail 左個mission 都 照go on ^ ^
回復 支持 反對

hiruma蛭魔 發表於 9-11-2009 21:05

我諗其實賽車game可能唔係好啱你玩,換個另類既game可能更啱你~ 4樓講得一d都冇錯:

除非你已經係神手,否則都仲有改進技術既空間..好難會悶
回復 支持 反對

我諗其實賽車game可能唔係好啱你玩,換個另類既game可能更啱你~ 4樓講得一d都冇錯:

除非你已經係神手,否則都仲有改進技術既空間..好難會悶

neocheng 發表於 9-11-2009 22:39

上次同你玩過比賽
好正~_~
仲要繼續努力追上紅花佢地既技術
回復 支持 反對

上次同你玩過比賽
好正~_~
仲要繼續努力追上紅花紅花既技術
king56k 發表於 9-11-2009 23:11

哈哈~同你地玩係最好玩,最刺激[[bao_36]]
回復 支持 反對

咁40lv都仲有好多野做既
你可以追求6技啦(5技都得)
傳說車啦(晒d時間做)
主線任
儲錢儲到2億啦(2億已經好小)等等等等....
回復 支持 反對

你都未到40lv..你又知40lv後冇野做,我覺得你開呢個post係因為冇人帶你升上來發下爛咋,
我記得你...成日叫人帶你刷善英果個麻,30秒出一次唔算洗頻果個麻,不過你白色果頻唔係30秒一次呢,
你招人果時態度好少少自然有人帶架啦.
回復 支持 反對