打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 光線的轉變 冇人唔知啦 (要求置頂)

關閉 [複製鏈接]
姐係好多點品升夠LV就可以用G錢買
G錢可以係拍賣又買到點品
暴走抽番黎D針筒放出去又搵唔少啦
炸你 發表於 10-11-2009 14:28

Yan的論點剛好是我要說的
多人放點品換G幣應該影響唔到Gameone收入
至於夠lv可以用G幣買車.....
冇問題. 你有時間去做任+有G幣買+再加上M幣lv買限制少好多
(200蚊一架149lv.. 只需5lv玩家, 升多1lv 2.5引都用得...分分鐘快過40lv)
如果一定要人用M幣買, 冇$$既朋友走得仲快
依度同學仔真係唔少....有幾多個好似我依d老餅?
免費online game一向都係要玩家係消費同時間兩者之間做選擇
以上是我的睇法
回復 支持 反對

其實呢個遊戲係有一堆既玩家走左
而GM一直好似坐係度慒閉閉唔知...

呢個Game係久遊黎講...啲道具價值依家一樣...
你試望下勁舞咁...由頭裝到落身...相信都唔止一張簡單既128
個高達又差唔多一樣...成舊機體又要上左價既價位
呢個好處應該都睇得出...只不過好可惜...GM比人認為唔宣傳而令到網客唔多
所以一個一個走左...點品平呢個好處而只係光線既玩家知道...
完全冇吸引何任外界人任黎試玩下...永遠埋沒係井底

真係啵...如果話台Game...勁舞高達類既網遊同光線做個比例
我諗真係啲人寧願選擇返台game.勁舞高達...因為個度回報既1理率一定比光線高
試用光線既問題回報GM...十個著左都有七八個人冇人理
咁樣有苦自己知...的確好慘...因為呢樣野...我估計都係有人咁既理因而放棄...因此轉變左成個Game既原則
由之前每個頻都黃色線...依家就得返個一個升1只係1格線...有時更可以去到1格都冇
可想到係有幾多人真係玩呢隻Game...多極有限喇...

大家由依家諗諗...以前都係有暴走...有每日...重可以賣石賺錢添
啲點數就算係128都係700萬...比起番...真係乜都變哂質
依家依然有每日...暴走...賣石...不過已經乜都貴哂嚕
有啲野重唔係好多人可以負擔得起...
回復 支持 反對

哈!想置頂?!@@
諗下好啦
回復 支持 反對

光線比起其他ONLINE GAME...比較上易搵$易&玩得勁~
其他所謂終身免費的game~~其實也不就是有$就玩曬了~
之前係台服玩一場暴走就可以收到差不多100$ 的點卡~只是15min~其他game可能嗎?
這game用真$玩同唔用真$差距不大~~
比如風中追風那樣子的有錢友.....不一定能win到唔用真錢玩的玩家~~
這game  lv又有上限~唔online  10年都唔係脫節得好遠~~
玩真錢可以型D~~BUT唔玩真錢也可以很型~~比多少少心機就是了~
我玩左尼隻GAME之後....雖然有時真係悶悶悶...但尼個moment真係無咩ONLINE GAME吸引到我...
打打殺殺的實在玩唔起...能有出頭天的又有幾多人~負出幾多才能有少少的回報尼?
天知道~
回復 支持 反對

光線比起其他ONLINE GAME...比較上易搵$易&玩得勁~
其他所謂終身免費的game~~其實也不就是有$就玩曬了~
之前係台服玩一場暴走就可以收到差不多100$ 的點卡~只是15min~其他game可能嗎?
這game用真$玩同唔用真$差距不 ...
volongoto 發表於 12-11-2009 00:28

絶對認同,講得好好^^ 道出了光線既優點,,,所以真係希望多d老手番來玩,特別係嗰d等nfswo而放棄光線既玩家....nfswo有幾好玩又未知...月費制or商城制? EA會唔會咁好死出隻game平平地比人玩? 會唔會有錢玩就玩晒....等等未知因素下就放棄光線...實在有點可惜=.=
回復 支持 反對

光線少左咁多人...真的只在於宣傳方面不足嗎?
回復 支持 反對

有人唔玩,,你地d勁人唔玩就=冇人玩...算la
gm..stone...你..去你的SD la
回復 支持 反對

1個人走    其他fd都會走...     gm快d管下光線啦>口<
回復 支持 反對

台灣上幾個月前都算熱鬧,但依家...小左幾倍人流
回復 支持 反對

1個人走    其他fd都會走...     gm快d管下光線啦>口
謝子- 發表於 14-11-2009 20:39
你想會GM會理你咩[[onion_05]]
回復 支持 反對