打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人做過用G幣買概念車ge任?

關閉 [複製鏈接]
法拉利我今日刷完果50m任務幣了A____A""哩個買車任我解叉唔多半個月- -
回復 支持 反對

yan,,
NSX難唔難做??
好有興趣@@
非洲黑柴 發表於 22-11-2009 20:37

nsx原完唔難 部車又令v_v 改車料又平 440mb一件 細牛都要600mb一件._. rc1要550mb一件._.
gb既車價我唔會理-.- 因為我有既係錢-.-(講下姐 我都唔係好多錢-.-) 好似800萬

個任務冇記錯就係刷任何任務出碎再合卡 (其實刷33就好易出-.- 差唔多場場出 好快搞掂...)
第2個任定係第3個任就係好似要寶石咁... 總之唔難.... 好易 有心做1日都搞得掂...
r8個任最煩就係最後要接128條友-.- 囧...

nsx完全唔難做... 快d刷松升lv買nsx啦....
我果時都係唔理波子同法拉李 刷完細牛(果時未出nsx)係咁升lv 升到12幾lv就出nsx 咁就接任 跟住shop冇卡賣-.- 跟住就出住碎先-.- 到下次更新既時候一次合晒卡-.- 咁就KO左個任... 買車去._.

我套木星冇咁好心機刷-.- 收張3800mb買晒佢算-.- 用左3520mb 仲有280mb係度....
回復 支持 反對

nsx原完唔難 部車又令v_v 改車料又平 440mb一件 細牛都要600mb一件._. rc1要550mb一件._.
gb既車價我唔會理-.- 因為我有既係錢-.-(講下姐 我都唔係好多錢-.-) 好似800萬

個任務冇記錯就係刷任何任務出碎再合卡 (其 ...
hinztse 發表於 22-11-2009 22:39

我已經好努力咁升緊lv
每日+50% @@
E+ 32lv 50%
不過星期1-4老豆系屋企無得打機
好慘T^T

我想問下
果D寶石任姐系點?
同埋NSX最勁系木星套?有得買!?
回復 支持 反對

係木星套.....好似440MBB一個...總共有8個
如果想型d買飄影前側後頂加埋個水星尾翼~
咁就very good啦!!!!
回復 支持 反對

係木星套.....好似440MBB一個...總共有8個
如果想型d買飄影前側後頂加埋個水星尾翼~
咁就very good啦!!!!
matthew245 發表於 23-11-2009 17:57

唔系合成果D先最好架咩?_?
唔通NSX合成套商店有得賣!?
咁木星套有無限幾多LV??
回復 支持 反對

唔系合成果D先最好架咩?_?
唔通NSX合成套商店有得賣!?
咁木星套有無限幾多LV??
非洲黑柴 發表於 23-11-2009 18:04
木星套無限幾lv
我就覺得收點買左佢算-3-(我冇咁多時間刷)

我覺得v9唔係好難解,,係架法拉利先難頂(我解左50m唔諗住解埋佢)
其他我唔知喇,,我用架nsx升到150先再算..
回復 支持 反對

我做左veloce9,gabriel同romans
回復 支持 反對