查看: 7492|回復: 118
打印 上一主題 下一主題
收起左側

454545654的交易區誠放43lv 有翼ac 有意入黎望下啦

關閉 [複製鏈接]

43lv 有翼車手

i-go  38
9you 38

新手套   250m(放左)
波光車6       2000m 上
2.4 +100  +550自出(放左)
2.4 +250  +250自出
青玉箱子x10   7m=1(放左)
海盗套+5     自出  (放左)
cool仙女套x2  自出
5000 =1  (有好多)
gt 最强套  星門   2000m (放左)
gtr 最强套

意自寄or+我fd  詳談
#2 有交易區
#4 放ac

回復

<<<<<成功交易紀錄>>>>>>(有好多都5想打)
日期             買家           賣家                 物品
2009年11月2日           我               SUGAR             青玉箱子
2010年1月5日             我               濱崎步      空小/中/大/特大針
2010年1月31日     KEVIN1997         我                      空小針筒      
2010年1月31日     KEVIN1997         我                      空中針筒      

2010年1月31日           我            kwancw0908          gt 松碎
2010年2月1日           濃情               我                      青玉箱子

2010年2月1日           啟介                  我                青玉箱子
2010年3月4日          我                 細東xD              聖誕套+5
2010年3月8日   
   藤原馬仔AE86      我                      2.4  100  550
2010年5月1日            我                傻仔樂樂             i-go  $38

2010年5月6日         kwanjai             我                     星門a既4件

2010年5月9日           我                  毒男毋需愛           9you  $38
2010年5月16日         我                   walgoman          i-go $38

2010年6月16日          我                蚊x24OvBASS       i-go$38
2010年7月27日         我                   kelvinlo               i-go$38
2010年7月30日                我                             bgjhg                  i-go$38
2010年8月16日                我                          MCKJackie                 GO卡$38 x2

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

誠放此ac
内有6技  高速8lv 强精 强集 sp 7lv  推强 潤化 6lv
另有+5 新狼套  +5舊狼套 +5水族套 +6新手  +5火雞套  +5聖誕套  +5兔子套   不錯套

46架車 内有17架150  1倉點品
有frigate (要買380包先有)
另有  2.4  2  10% 700
        2.3  2  100 600
        2.3  6   14%  550
        2.1  20  18%  300
        2.0  400(最大)  2(扭) 450 (最大)    e個系比賽引  交易唔到
有意可加msn
MSN :chutingkwan97@hotmail.com
800HKD UP

回復 支持 反對

快d  寄啦  急收ing
回復 支持 反對

好賤囉抄我d內容...
正poor guy
(白羊想扣分就扣)

(一次大約8500 EXP,需時大約 5MIN一次)

↑你都抄,唉,冇你e個朋友,賤人一個
回復 支持 反對

好賤囉抄我條計...
正poor guy
(白羊想扣分就扣)

↑你都抄,唉,冇你e個朋友,賤人一個
kiufung101 發表於 25-1-2010 20:35

已處理
回復 支持 反對

已處理
真白羊 發表於 25-1-2010 21:39

thx~~唔該哂
回復 支持 反對

有2.4 放啦 收下啦
回復 支持 反對

你game名係咩
回復 支持 反對