打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家對彩虹私服既興趣?

出ge話我都會玩番,我會叫d 朋友or小學同學玩ge,我諗我地唔多唔少都會買d點ge
回復 支持 反對

有私服當然會支持
回復 支持 反對

絕對有興趣
回復 支持 反對

快D開私服啦-3-我想玩啊 囧_囧
回復 支持 反對

勁想玩番彩虹呀>.<

私人認為彩虹呢種game係全部game中係最好玩既!~
回復 支持 反對

我頂力支持!!!
勁想玩番.
回復 支持 反對

如果樓主係作為1個彩虹fans黎講
我覺得就算反應如何 都應該繼續投放資源去研究+開拓
有1點肯定的是,彩虹多年來吸納左不少fans,有很多人都很期待彩虹的重開.
所以,我覺得樓主對人流的問題似乎過於焦慮
或者剛推出作公測時,反應可能會一般;
但不要輕視互聯網的力量,到時候1傳10,10傳百,我個人認為人流絕對不是問題

如果樓主視開發彩虹私服係一盤生意的話,亦是可為的.
因為你叫我們這群老手花錢在自己的興趣上,我們是非常樂意的
加上如果開發成功亦會成為第一個彩虹私服(吧?)
呢個噱頭係一定的吸引性
其次彩虹原本所設定的機制(高角,金卡等),對於大部分玩家來說都是"必要"的
所以我個人認為只要善用商城功能,達到收支平衡是可以的.
若果想有盈利,還是看人流吧 (版主提出會協助宣傳)

不論樓主開發的目的是甚麼,
如果真的成功開發了,
這絕對是一個雙嬴局面...

所以請大家不要criticize樓主團隊的能力
如果自己沒有能力幫忙的話,開發的工作交給他們去做吧!
我們在這擔心他們的功效也是於事無補
倒不如給予一份支持,令他們相信人流是有的,
好讓他們更落力地進行研究.

以上只是個人意見,
如果大家真的想有1個私服可供玩樂
你只需要給予一份支持
這就足夠了:handshake

希望大家能體諒我寫這些字的原因
作為1個熱愛SP的玩家,
我真的很希望有1天可以再享受KO人果種快感:lol
回復 支持 反對

我支持         加油呀~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我一定玩~ 你係唔係做到? 之前有人好像你甘 大吹 開私服
回復 支持 反對

私服咪又係d gm玩哂,睇你唔順眼就x你,同你fd就比靚裝你
回復 支持 反對