打印 上一主題 下一主題
收起左側

彩虹7-11會其中一個無品人 忍無可忍!

講真 公平交易  人地係出得高價過你 你唔出高D 你買唔到  你冇得怨囉

你出得低價過人 買唔到野 就上黎唱人  睇人品 睇智商 樓主 你認為自己如何?

仲有 某D人把人地其他GAME D POSE 放上黎 我認為好唔理智

首先 你明唔明個POSE 講咩先? 仲有 隻GAME 點玩??  Y 樓主會放POSE?

咩都唔打出黎就放出黎比人睇  對其他人好唔公平
y870721 發表於 14-6-2010 11:58

http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3930801&extra=page%3D1&page=5
回復  40457310
你講E 句野我好同意 打機都係想開心姐

但係 你亂轉貼人地係其他POSE 講過既野  我就接受唔到

一黎意義同意思都唔MATCH  2黎  有骨既暗串我認為你同其他小學雞既行為係無分別

思想成熟D 做人都開心D-_-
y870721 發表於 14-6-2010 17:46
回復 支持 反對

哈哈呢個我有同佢玩過= =
7仔D人向來都好有品, 呢個係例外!

果陣我用水女+綠寵射裝, 佢就火女+風劍,
之後佢屈我唔死比我射死,
佢就話:"水女+綠寵, 玩jj阿?"
我就o哂咀= = 都唔知好嬲定好笑~

大佬我次次都係呢套裝打,
我認我廢= = 成日都比人屈死
如果咁佢都覺得綠寵+水女係無敵既話, 我無野講
that's all
回復 支持 反對

我想講既係,無人係完美,更何況係一個公會
7-11公會只盡力,達到各位眼中既有品
我亦無話公會入面全部人都 ...
搞c棍 發表於 14-6-2010 23:03

無人係完美  E句係無錯 但係 都唔係一個人無品既借口

我認為佢膚淺 係我個人既感受 你唔認同我 我冇辦法  但係 你亦冇權去阻止我舒發我既感受

仲有 我之前係誤會左你既意思  但係 你就用我誤會你既論點去SUPPORT 你

你咁既做法 我同你冇討論既空間

畢竟我唔係當時人 冇權將件事講出黎

如果你想知道件事既發展 你可以問FOR_____ 既會長
回復 支持 反對

樹大有枯枝係一個公會出現"無品"會員既解釋
客觀黎講又你認為,咁即係客觀定主觀?
係唔係無比人開貼講果d先 ...
搞c棍 發表於 14-6-2010 23:28

如果你認為我講既野唔夠客覲既  你大不了可以開POSE 開人  但我相信都係冇意義

但係你係7仔既會員 咁講法 你比我不是會更主覲嗎?
回復 支持 反對

回復  j32738

我只係講我個人感受

FOR____  個會D人係唔錯的  但會長就真係同小學雞有得比

打團  又唔 ...
y870721 發表於 14-6-2010 17:56

你係講As___ 個會 定FaFa?
FaFa無咩野
As___ 我只知成日開場都禁好多野,要fit岩佢地d裝咁
雖話入左去要守佢d規矩,但我記得有某2個射既人間中覺得自己好勁
但打親都2下減到1下先輸少少
回復 支持 反對

ok,原來已經有幾頁紙, 我都未睇過,作為會長的在下,不發言好像於理不合..
-----------------------------------------------------------------
首先, 好官腔的講法, 多謝你的意見
在下覺得大家玩隻game都係為左開心, 玩樂中, 有對罵情況, 非常普遍, 如果對方玩家做d野你唔滿意, 你可將佢黑名, 可以唔理佢, 你做房主時可以踢佢, 你可以上黎開post講你的意見, 這是你的自由, 我沒意見

在韓彩中,7-ELEVEN 公會成立的目的, 原意是為了令各香港玩家,有一個交流的平台, 去分享大家遊戲上的心得,交易上的價格, 生活上的趣事分享, 我並無意改職業做校長, 做教師, 將公會變成一所學校, 要求玩家8點上線, 5點下線, 每人每日打公會分等等.

再者, (以下不是針對閣下而言, 是客觀意見),圖片當然可作為證據, 但亦都可能只係證據的一部分, 假設有人莫名其妙地問候在下母親, 我相信我的回覆會是「咩事呀你?,如果該人持續及有恆心地繼續問候, 我認為我都會回覆留佢一句「你是九上面架?, 假如單單cap我這一句圖而大造文章, 恐怕亦不是難事..

所以基本來說, 我並不會干涉一般玩家言語上的爭執, 但當然, 若果牽涉到更嚴重的事, 例如, 不誠實欺騙玩家裝備, 金錢, 在下會第一時間進行處理

以上各項, 希望閣下, 或各玩家理解

回復 支持 反對

ok,原來已經有幾頁紙, 我都未睇過,作為會長的在下,不發言好像於理不合..
-------------------------------- ...
S7EVEN 發表於 15-6-2010 14:39

雖然我唔係當時人  但都有D意見想講講

你講既野合情合理亦都合邏輯  我並唔反對

樓主的確只係得一部分的證據  但跟據該圖片都應該能夠部分顯示該人的品行

再者, 事出必有因  我認為應該比返一個交代樓主

以下只係一個推斷 只給參考 不喜必插

跟據圖片所示  走既 係W.佢 再推斷落去 都應該估到邊個開決鬥

正常黎講 開得決鬥既  多數都應該係心情較差既一個  而W. 佢走 姐係佢唔在乎E一場既決鬥

再推落去 希望比人還公道既 當然係開決鬥既人啦

之後既就應該唔洗講

當然  我唔係當時人  我冇辦法講個真相出黎  只能作一個推斷

當然可以話E個唔係事實 我並唔反對

但以上既都只係我個人認為既推測  不認同既或不喜歡既可當睇唔到
回復 支持 反對

無人係完美  E句係無錯 但係 都唔係一個人無品既借口

我認為佢膚淺 係我個人既感受 你唔認同我 我冇辦法 ...
y870721 發表於 15-6-2010 11:22

我係話7-11=樹,wei=枯枝
明唔明?我無話係一個人無品既藉口
回復 支持 反對

如果你認為我講既野唔夠客覲既  你大不了可以開POSE 開人  但我相信都係冇意義

但係你係7仔既會員 咁講 ...
y870721 發表於 15-6-2010 11:40

我無幫過WEI解釋任何野,我只係話7-11 唔可能做到100%得有品會員
其實你明唔明咩叫樹大有枯枝?
回復 支持 反對

禁寵點解禁埋雪人?唔係幫佢講說話,1.2陪經有得囉點解唔囉得 定有隻寵會令人LAG D 影響到??
講真,個個嘈交就要上黎樂古開帖 人地入黎個版想玩都變唔想玩
回復 支持 反對