打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇試過e個情況..??

我金日如常入去玩足球啦,跟住撞到個死k9 玩緊果陣時<仲要係我就黎入波果時,佢係我後無幾遠,跟住條友就打我>,我就勁火,係咁爆粗!!!跟住佢就問我咩名?? 跟住過左一陣,唔知點解係咁cut line,彈game
我就係咁入 有一次比我入到,跟住無啦啦有條友問我<我懷疑係gm>你認為點解有咁多hk人玩e隻game
我就諗佢係邊個 我就覺得佢係gm 我就講因為好多hk人鍾意玩e隻game 跟住佢就講:have a good time
跟住火速下線 我之後就諗 係咪我就黎比人ban ac...??勁驚啊....有冇人試過咁....
回復

條友叫咩名?
回復 支持 反對

應該冇事既,冇事既話下次冷靜d- -''
回復 支持 反對

gm=.=? 我玩台彩都未見過gm!
ps.條友叫咩名?
回復 支持 反對

冇事架 試過啦比條友問我香港定korean
我答hk 跟住就用英文同我講
類似話我聽日就冇得再玩呢隻game既說話
但我到依家仲玩緊 B)
我覺得其實可能係韓彩都發現到有好多其他地方既人去左韓彩玩
所以就有比d韓彩玩家如果見到一d其他地方既玩家
可以向官方舉報 官方亦會check番個玩家ip
之後ban ac 可能係咁 為左唔比其他地方玩家玩韓彩
回復 支持 反對

有4成都系hk玩家.無左hk玩家=88
無埋中國同台灣果d=898
回復 支持 反對

我覺得我地中國+hk+台灣如果全部唔玩 韓彩=88,高頻變低頻 中,低頻=無人 都唔知d gm諗咩 明知我地佔佢地d人8,90%,仲要偏袒d韓9
回復 支持 反對

9成hk /台灣/ 中國玩家都冇入點 玩5玩對韓彩冇影響
回復 支持 反對

我覺得我地中國+hk+台灣如果全部唔玩 韓彩=88,高頻變低頻 中,低頻=無人 都唔知d gm諗咩 明知我地佔佢地d人8,90%,仲要偏袒d韓9
soderek9687 發表於 6-7-2010 11:43

頂多咪20~30
回復 支持 反對