樓主: rickyho2014
打印 上一主題 下一主題
收起左側

認同CRAZYSOCCER D人好ON9的人入

就是想快/有咩問題.?
我技術有咩問題
e+係覺得佢on9有咩問題?
你味成年就唔好咁9多野講
成條百痴咁.
多讀幾年書再來吧.等你
回復 支持 反對

我收到外掛.關你咩事.你要吾要
回復 支持 反對

你大佬我 10年先上一次
有咩事一次講哂
快 趕時間
回復 支持 反對

回復 11# 我最架勢

我認我白痴架WO,好過有人唔認zzz
成年唔等於唔白痴lo~,係你眼中未成年就係白痴?
全世界都白痴,得你一個唔白痴,咁唔知邊個白痴呢?
我同kly07幫人講說話又有問題?姐係得你講野就無問題?
你讀咁多書,回覆出黎既野,書面語又唔係,口語又唔係
攻擊人話人白痴,未成年就要收聲,請問你讀左乜野書出黎?
我就無話我讀書勁,我既回覆係寫得差架啦
無人話你想快有問題,不過你用外掛有問題姐
又係你講:唔想輸同你講,你會體諒,姐係佢地輸過比你啦~
就係懷疑你既技術,先叫你同佢地玩下,影張相睇下你點樣嬴人
我唔係話偏坦crazysoccer既人,但係你無啦啦抽人水,咁就唔該
你為返你自己講既野負責!!
連為自己所做既野負責你都唔做,你讀過書?你成年?
我叫你一聲大佬!!唔該你比張你嬴左佢地既相黎睇下
回復 支持 反對

回復 11# 我最架勢

外掛會造成網絡遊戲的極度不公平,同時造成伺服器端的垃圾資料增多 由於網絡遊戲外掛做成遊戲上的嚴重不平衡,使大部分網絡遊戲營運商因大量玩家流失(因遊戲嚴重不平衡而放棄該遊戲)而造成金錢上很大的損失。   轉自yahoo 知識
你用外掛打卡  造成網絡遊戲的極度不公平<-------唔關我們事?
由於網絡遊戲外掛做成遊戲上的嚴重不平衡,使大部分網絡遊戲營運商因大量玩家流失<-----彩虹少人玩 唔關我們事?
造成金錢上很大的損失<-------想韓彩同台彩一樣結果?
回復 支持 反對

回復 11# 我最架勢

《世界人權宣言》第十九條指明:

人人有主張及發表自由之權;此項權利包括保持主張而不受干涉之自由,及經由任何方法不分國界以尋求、接收並傳播消息意見之自由。

你可以唔理我地回復 但無權阻止我地多野講
再送你
孩子氣,有些人生在臉上,但大部份人都是性格和處事上顯得幼稚或不成熟。

例如,當兩個人吵架時,會說話人身攻擊(不是對事而是對人)
回復 支持 反對