查看: 2665|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(ZZ交易區)9/8更新

關閉 [複製鏈接]

公告區-
★新增訂購區
新增建意
本店新規則-
1.每1-3個星期返貨1次-原因-太多人>花錢太多(再落去)>訓街!!!
2.每返貨頭10個人買多過3000點可以有特價由3000G
=1點減到2700G=1點,買多過6000點仲可以減到2500=1點
★本點招收店員,有意+fd(game)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

出售區-
人物名:zzWarren (完全冇不良錄)
LV:25 (我都知好低)
如果唔信我可電交

長放M幣
3000G幣=1點
買多過3000>2800
G幣=1點
每返貨頭10個人買多過3000點>2700G幣=1點
每返貨頭10個人買多過6000點>2500G幣=1點
可以用裝換

現有M幣-280
如果決貸可能要等1-3個星期
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

購買
區-
收點-自出
收狠套-1300M 1件(成功交易)
藍龍套-自出
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

成功交易-
巴士迷KA9153-外形黃金鑰匙(
3個)-800點-216m-5/8/2010
直路飄移-秘密膠囊警車(3個)-6000點-1620m(佢分開買所以冇得減價)-5/8/2010
腦海都是你畫面-倉庫2/3(各30日)-1040點-280m-6/8/2010
RacerC-倉庫4(30日)-520點-160m-6/8/2010
巴士迷KA9153-金博士的引擎轉換器-1150點-300m-6/8/2010
巴士迷KA9153-如瑪車頂燈電池(2個)-5500點-1375m-6/8/2010
腦海都是你畫面-經典黑色(3個)-1500點-450m-6/8/2010
腦海都是你畫面-金博士雙膠囊(3個)+新手用膠囊(1個)-6800點-狂暴野狼塗鴉+狂暴野狼玻璃-6/8/2010

訂購區-

訂購表格

人名-
物品1/2/3/4/5(
幾多個)-

M幣
總數-

例如:
名:zzWarren
物品1:如瑪車頂燈電池(3個)
物品2:經典黑色(3個)
M幣總數-9750M幣

名單-
Mr壞小孩-10張1.5經卡-2000M幣-600m
卍我不配卍-
秘密膠囊警車(3個)-6000M幣-1350m
賢oE-
如瑪車頂燈電池(3個)-8250M幣-2000m

建意
區-
玩家可以add我fd比意見,如果我覺得合理我就會post上唻
同意同唔都講

黑名單-

(冇)
回復

推推推推推推推推
回復 支持 反對

收 倉庫4 (30日)
可禮物 [RacerC], 我sd番160萬比你(42lv少少錢5會呃你)
可add [RacerC] 做FD, 入game 慢慢傾
回復 支持 反對

回復 3# kill1997
成功交易
回復 支持 反對

收你三支經典黑色噴油
450M
回復 支持 反對

推啊推
只想推推推推推推推推推
回復 支持 反對

收10張1.5人經卡 600萬可以寄比 Mr壞小孩
回復 支持 反對

收10張1.5人經卡 600萬可以寄比 Mr壞小孩
阿然 發表於 7-8-2010 04:16

ok 但無點lu 要等今日2:00-3:00pm ok???
回復 支持 反對

真接收點卡
有意密 [RacerC]
回復 支持 反對

我收秘密膠囊警車(3個)   比埋個價我...

加我好友 卍我不配卍
回復 支持 反對