打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] EGGS車隊問題發報會

關閉 [複製鏈接]
希望部分zr既隊員小心言詞 要指控都要人證據 唔係你話個人係bug狗佢就係的
回復 支持 反對

我既鷹係同nn12345收既
星雪夜車神 發表於 14-9-2010 20:46

nn12345又係咩水? 好似都冇見過佢贏暴走
回復 支持 反對

nn12345又係咩水? 好似都冇見過佢贏暴走
真白羊 發表於 14-9-2010 22:16

我只係收左佢既+8鷹6 佢暴走一直都係用小號 用咩小號我就唔係太清楚
不過應該有唔少人識佢 因為佢玩級別賽相信係公認高手之一
佢既來源有D係收 有D係自己跑
因為玩國服 一早知道會更新 所以係老虎相100M一個既時候 就不停咁入貨了
回復 支持 反對

我都想睇下風中有咩好講
星雪夜車神 發表於 14-9-2010 20:26

有乜好講,我個小飛俠...西人Acc呀,講好去會展找你算帳,你連車神比賽都棄權,玩失蹤,你係驚呀,定係身有屎啊...! @#$%^&
回復 支持 反對

有乜好講,我個小飛俠...西人Acc呀,講好去會展找你算帳,你連車神比賽都棄權,玩失蹤,你係驚呀.,身有屎啊...! ...
風中追風 發表於 14-9-2010 22:22

wow
有料爆有料爆;P
回復 支持 反對

有乜好講,我個小飛俠...西人Acc呀,講好去會展找你算帳,你連車神比賽都棄權,玩失蹤,你係驚呀.,身有屎啊^ ...
風中追風 發表於 14-9-2010 22:22

你認為關我事嗎?我同你都係俾冰人呃左 我盡哂力幫你解決 佢AC我雙手奉上 仲確保唔在有人上 你之前唔係滿意了嗎?仲有 個日我有去 只不過係有事早走 另外我都見你唔到 你點可以含血嘖人?

PS 想問下我有咩好怕呢?你同我講搵我傾計 我樂於解釋 仲提議同你食餐飯 我完全唔知點解係身有屎? 之後我仲有搵過你 如果你覺得未解決大可以係個時同我講 咁我想問下你 你話冰人AC放左俾你 我話OK唔在上 亦通知左西方 難道都有問題? 冰人亦表示AC係俾我的 我相信你為人 先做出咁既決定 請問我又有咩不當呢?
個件事為你帶來不便 我個時已口頭道歉 E家我都希望講返句對唔住 息事寧人 如果你仲有咩不滿 請清楚說明
回復 支持 反對

你認為關我事嗎?我同你都係俾冰人呃左 我盡哂力幫你解決 佢AC我雙手奉上 仲確保唔在有人上 你之前唔 ...
星雪夜車神 發表於 14-9-2010 22:25

但你個件明顯係賊裝囉,我唔只唅血噴人啊,直情想唅血打人啊...!
回復 支持 反對

囧...白羊你又改我原創~~!
風中追風 發表於 14-9-2010 17:18

:lol 我專治各方向/能人所不能的字眼
回復 支持 反對

但你個件明顯係賊裝囉,我唔只唅血噴人啊,直情想唅血打人啊...!
風中追風 發表於 14-9-2010 22:31

咩叫明顯係賊裝? 你話冰人AC? 咁我知道後無條件雙手奉上 AC亦早已俾你抽空左  我咩都冇拎過

如果你唔滿意我解決方法 咁請問你想我點做呢?
回復 支持 反對

你認為關我事嗎?我同你都係俾冰人呃左 我盡哂力幫你解決 佢AC我雙手奉上 仲確保唔在有人上 你之前唔 ...
星雪夜車神 發表於 14-9-2010 22:25

你出來我一定同你講.Now?
回復 支持 反對