打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [利是文摘,長文傷眼] 為什麼,我們仍待在星夢Online?

>>這些因為學業和工作而無法在工作上課天瘋狂玩樂的人們,到了暑假或
寒假仍是會帶同內心深處的美好回憶,探訪這片久違的虛幻樂園<<

我一定係 ar 星夢 ga 回憶 係唔會俾 stead 到 ga
回復 支持 反對

只能說 太多GA轉變 令到星夢沒落
從來都冇諗過玩家感受去令玩家開心
只係知道 我要點樣搵大錢 有屁用咩
(:我都係15分鍾前放左AC了 交易區見吧)
回復 支持 反對

只能說 太多GA轉變 令到星夢沒落
從來都冇諗過玩家感受去令玩家開心
只係知道 我要點樣搵大錢 有屁用咩
(: ...
白白豬xD 發表於 23-12-2010 22:35

唔知去到幾時問始, 星夢出裝真係純粹為收入賺錢...
幾乎所有既勁裝其實都係點品  囧
回復 支持 反對

星夢..
俄初玩時..俄覺得星夢是一隻異常難玩既Game..
因為新手報到既俄..
入到去個個都同妳講錢...
當妳新手吾洗點搵錢個陣...又識吾到朋友...俄放棄過星夢一段時間..
可能又或者時間既影響
俄對星夢既嚴惡沒有了
反而更曖上了這隻Game...
重玩已是05年...
俄還當時虹龍和獅翼並非新手所有...
經過星夢0nline重出虹龍和獅翼的一役
虹龍和獅翼成位平民大眾的普通裝備...
此役...
很多老手已在樂古或其他有星夢版的論壇表達不滿..
星夢0nline再重出兔紋那時..
有人更發接...星夢要汁的文章...
更有老手因此役更退出星夢...
這是一件非常可惜的事...
睇完利是這有感而發~
在當時的俄..只能感到一點兒的無奈..
因為在星夢中...沒人會細沁去看看新手的留言...
現在想起...初玩星夢時...
和朋友開沁升lv...開沁吹水...
就好想一放學就0nline星夢..
睇下有沒朋友0nline了找他吹水.
現在星夢...講新算不上新..講舊也談不上舊...
只是如利是所講把舊的東西...
包裝過再宣傳一下..
便以為是一個成功的活動...?!
這通通都是一個假像..!!!
星夢多人只系是有活動才多..
多餘的時間..
為最多人ser既summuer1
一看只見了了數人..
跟本談不上一個0nline game...
0nline是解線上....
現在星夢似單機多過似0nline...
罪狀也不去追求..
誰是誰非也好...都不重要..
星夢最緊要俄們這班忠沁既Fans在...
星夢也不會推下去!!!!!!
                                                      By;流~

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
×笨≠小欣° + 5 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

時光一逝永不回
往事只能回味
By.HeI
回復 支持 反對

時光一逝永不回
往事只能回味
By.HeI
wong.5201314 發表於 30-12-2010 02:01

讚好-.-!!
往事只能回味!!
回復 支持 反對

利是講得好= =v
回復 支持 反對

星夢其實有很多可取之處,不過就係死板左d,如果打魔機兵可以有d材同寶物技能掉出就比較冇咁尋悶啦!
回復 支持 反對

是實上是任務和裝備本身破壞遊戲平穩

之前等會考放榜之前同成班高登仔玩左一排
冇左以前人多果種熱鬧真係冇乜癮
回復 支持 反對

係囉,
雖然我玩星夢真係唔係玩左好耐-.- 07果陣玩左1年到...就停左...
都係最近先重玩返..
但真係好多回憶. ...
°赤魂羽〥 發表於 20-12-2010 18:20

我停左星夢都有2年,最近玩返.
我都覺得星夢DESIGN同SYSTEM好依家既3D ONLINE GAMES好多
因為我玩其他3D ONLINE GAMES 都覺得無比星夢D{則數}好
SO,玩返星夢依家,但又覺得無聊,因為星夢好少更新野!!死經又多喎,都吾知幾時清得哂=3=
回復 支持 反對