打印 上一主題 下一主題
收起左側

(連橫大波波)(沖鬼大法第3回係第115頁 多謝支持)

等緊張證書 見工 哈哈
回復 支持 反對

係沖枝4火比我睇下先啦@@
回復 支持 反對

火炎大佬我沖70甲狂爆可否教下我
回復 支持 反對

係沖枝4火比我睇下先啦@@
火炎人心 發表於 22-3-2011 16:10

1支4紫就教me沖@@?
咁我去盡嫁喇=[
回復 支持 反對

火炎你SM呀你-..-
回復 支持 反對

1支4紫就教me沖@@?
咁我去盡嫁喇=[
純草草 發表於 22-3-2011 17:25

佢話要沖證書..沖支4火比佢睇下先
回復 支持 反對

係4火-.-4紫咁平--
回復 支持 反對

沖到4火都應該識沖喇=,=
回復 支持 反對

唔係話咩,不過想分享一下沖左廿幾次70甲/其他平民裝既經驗

唔係五連大吉就必中的,大家要注意....沖到大成既大多數都係一開始由第一下占,占到最後個下,都keep著係吉/大吉,仲要連續咁大吉,成功率先會高....如果一開始二,三個大吉,之後又幾個凶/大凶,我唔建議你沖/搵對40鞋頂左佢,因為爆既機會都幾大

仲有,占卜起碼要夠40次/以上先好沖....我既經驗係即使你頭個二十次全部都係吉/大吉,但係好多時都會爆.點解?就係因為佢係個二十次之後可能隱藏左好多大凶/凶,但係你唔知.睇左百幾頁,好多人都話"我五連大吉都照爆"可能係就因為太心急,占得唔夠多,又或者係之前太多凶/大凶,只係一時好彩五連大吉就去馬....咁樣好大機會爆裝~

雖然宜家玩緊國巨,但係沖鬼機率都係差唔多.上次我占左三十次,全部大吉/吉,我先敢沖粒妃介,但係都冇大失敗(大家要知道,當大成功機率好高,而你沖個件裝冇得大成,係一定會大失敗),不過係成功左....

咁樣係說明左一樣野:大成功機率要近乎必中,要符合三個條件.

一.要連續咁大吉/吉,起碼5次或以上
二.要由一開始個下就要大吉/吉,去到最後個下都要吉/大吉(最好為四十次以上)
三.四十次中間唔可以有連續既大凶/凶

當然係有成功既例外...以上本人講野既唔可以作準,只供一個參考....從我以上既結論得出:大成功需要好強既運氣
回復 支持 反對

人地一早講左有凶就頂爆la-.-
回復 支持 反對