查看: 2203|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想問下灰

關閉 [複製鏈接]
灰可唔可以開一個post
話點樣申請新加波RCO/download 新加波RCO呢??
回復

之前已經有人做過呢個工作
Btw, 你得閒既你可以整個註冊+下載教學既

不過我自己個人覺得...去得坡服
連註冊同搵載點個少少英文都唔面對既...個人玩黎都已經無謂
回復 支持 反對

之前已經有人做過呢個工作
Btw, 你得閒既你可以整個註冊+下載教學既

不過我自己個人覺得...去得坡服
連註 ...
NuclearAsh核灰 發表於 13-3-2011 18:37

讚好
回復 支持 反對

回復 2# NuclearAsh核灰

我仲有一個問題
申請完 log in 唔到
回復 支持 反對

我仲有一個問題
申請完 log in 唔到
tw030015 發表於 18-3-2011 08:04 PM

上官網睇英文 懶
查字典 懶
Check e-mail 懶
搵download like 懶

重點係 官網堆英文唔難
Btw, 如果咁都唔識唔明同懶得去搞清楚
比你去到坡服玩Online 但唔識同人溝通咁你又可以有乜作為?

Okay當你力不能及
咁我諗爬個文都唔係用你好耐時間同好多精力姐?
www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4118234
回復 支持 反對

回復 5# NuclearAsh核灰

佢冇send e-mail比我wo-,-
  download like 已經搵到
回復 支持 反對

我估你用左hotmail做e-mail
佢會sd左去垃圾郵件的。
回復 支持 反對

佢冇send e-mail比我wo-,-
download like 已經搵到
tw030015 發表於 18-3-2011 10:34 PM

用第二個E-mail

又一飯來開口典型例子
乜都唔諗只係識係度問
回復 支持 反對

回復 8# NuclearAsh核灰

打錯係咪唔比呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

打錯係咪唔比呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
tw030015 發表於 21-3-2011 12:27 AM

明顯屬閣下問題

未有多加嘗試並思考其他方法 而只希望別人開出教學
助你毋須思考只需跟隨即可成功 難道我說錯了嗎?

於社會中 這種行徑只是會被淘汰的一群所擁
回復 支持 反對