打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [荃灣富臨漁港] 任何人仕 先選擇日期再行選擇時間

關閉 [複製鏈接]
同上頭申請左星期日放假;-)
唔知批唔批
回復

荃灣城市中心富臨漁港
http://maps.google.com.hk/maps?hl=zh-TW&ie=UTF-8&tab=wl

9點正

東區及北角
可以搭116,再轉搭182/170於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

中西區
搭182於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

南區
搭170於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

油尖旺區
搭81c/89d/281a(於映月台轉170/182/81c/87b/86c/85b/81m(大圍火車站轉E42往沙田市中心落))
於車公廟站落車,或直接步行往沙田市中心
乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

大嶼山
往市中心乘搭A41/E42往沙田市中心,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

北區-大埔/上水/粉嶺
乘搭火車往沙田市中心,乘搭47x直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

沙田
往市中心乘搭47x/(49x/48x直接往眾安街)直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,於眾安街落車

西貢/西沙
乘搭299往沙田市中心乘搭47x/(49x/48x直接往眾安街)直接到城隧轉278x/73x/48x/49x/43x,
於眾安街落車

屯門
乘搭57m/58x於青山公路落車,多層停車場側邊(出門前煩請check清楚地圖,屯門路線複雜,唔太認識)

九龍城區
乘搭巴士或火車到沙田市中心(新城市廣場),然後再到新城市巴士交匯處轉乘49x,於眾安街落車

紅磡區
乘搭火車到沙田市中心(新城市廣場),然後再到新城市巴士交匯處轉乘49x,於眾安街落車

去到眾安街站落車,落車方向去右行會見到遠東帝豪酒店,見到後向左邊條巷仔轉左左,
望見巷同街之間既交界(巷-街市街)轉右,行街市街,望向斜右面望去廣場,會見到味千拉面既地鋪
就係呢個商場,上電梯上去5/6樓方可到達

最建議於城隧轉乘49x/43x 或者係新城市巴士交匯處直接搭49X
回復

請準備好聯絡方式/方法, 然後再用短訊息系統傳過黎比我
多謝合作, 敬請準時, 敬請留意
回復

荃灣城市中心富臨漁港

9點正

東區及北角
可以搭116,再轉搭182/170於車公廟站落車,乘搭47x直接到城隧轉2 ...
恰吉東爺 發表於 10-5-2011 19:52

咁複雜- -
如果塔港鐵係荃灣站咩出口@@?
回復

Uploaded with ImageShack.us
回復

Uploaded with
恰吉東爺 發表於 11-5-2011 17:43

唔該晒a-a
回復

我想知大約幾錢:loveliness:
回復

回復

是次meeting順利舉行
回復