打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個屬於 "型男索女"的聊天室 天天更新 開放狀態

仲有日半 戰況好緊湊
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 11-10-2022 10:05
仲有日半 戰況好緊湊

澳博開出2022年度樂古女神冠軍賠率,鑑於多場出現爆冷情況,現已封盤調整賠率

1.Ivy So 蘇雅琳(5.50) 9.Renee Li 李蔓瑩(12.50) 17.Shirley Sham 沈殷怡(40.00) 25.L Y Leung 梁洛妍(200.0)
2.Jessica Chan 陳苡臻(5.75)10.Candy Wong 王家晴(14.00) 18.Chantel Yiu 姚焯菲(60.00) 26.Gigi Yim 炎明熹(250.0)  
3.Heidi Lee 李靜儀(5.75) 11.Kylie Cheng 鄭杞瑤(16.00) 19.Yoyo Kot 葛綽瑤(65.00) 27.Krysella Wong 黃靖靈(275.0)
4.Jeannie Ng 吳家忻(6.00)12.Zaina Sze 施匡翹(17.00)20.Natalie Ho 何榛綦(75.00)28.Erica Chan 陳嘉慧(300.0)
5.Sofiee Ng 吳海昕(7.00)13.Melody Wong 黃敏蕎(20.00) 21.Stephanie Au 區明妙(90.00)29.Roxanne Ho 何沛珈(350.0)
6.Day Hui 許軼(8.50) 14.Yumi Chung 鍾柔美(22.00) 22.Jessica Ho 何洛瑤(100.0)30.Giann Law 羅允芝(500.0)  
7.Ayla Sham 沈月(9.00) 15.Hera Chan 陳曉華(25.00) 23.Kayan Yau 游嘉欣(120.0)31.Sophia Chiu 趙芝琳(550.0)
8.Katherine Chan 陳嘉倩(12.00) 16.Mandy Tam 譚旻萱(30.00) 24.Alice Hui 許寶恆(150.0)32.Y M Tang 鄧亦雯(700.0)

回復 支持 反對

kit2234560 發表於 11-10-2022 10:05
仲有日半 戰況好緊湊

樂古女神名人堂,你比幾個人名我,最好要入過三甲
回復 支持 反對

我思故我在 發表於 11-10-2022 12:32
樂古女神名人堂,你比幾個人名我,最好要入過三甲

我有份提名 又入過三甲應該得deer

回復 支持 反對

我思故我在 發表於 11-10-2022 12:28
澳博開出2022年度樂古女神冠軍賠率,鑑於多場出現爆冷情況,現已封盤調整賠率

想all in 洛妍 會唔會搭沉船
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 12-10-2022 22:03
我有份提名 又入過三甲應該得deer

我都諗住加佢入去,都算多經典場面,淘汰Ali,贏簡兒

點解唔永續Deer先,得25歲仲有排打
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 12-10-2022 22:09
想all in 洛妍 會唔會搭沉船

最新賠率,洛妍由200倍落飛到100倍,市場有指有不少散戶都落注買洛妍
至於兩大熱門Ivy So同Ca姐,首輪大勝後,賠率都有落飛跡象。
各大莊家普遍都睇好由佢地兩個爭冠軍。

1.Ivy So 蘇雅琳(5.00) 9.Renee Li 李蔓瑩(12.50) 17.Shirley Sham 沈殷怡(40.00)  24.Alice Hui 許寶恆(200.0)
2.Jessica Chan 陳苡臻(5.50) 11.Kylie Cheng 鄭杞瑤(12.50) 18.Chantel Yiu 姚焯菲(60.00) 26.Gigi Yim 炎明熹(250.0)  
6.Day Hui 許軼(7.50) 10.Candy Wong 王家晴(14.00) 16.Mandy Tam 譚旻萱(65.00)  27.Krysella Wong 黃靖靈(275.0)
7.Ayla Sham 沈月(8.00) 12.Zaina Sze 施匡翹(17.00)20.Natalie Ho 何榛綦(75.00)28.Erica Chan 陳嘉慧(300.0)
5.Sofiee Ng 吳海昕(9.00) 4.Jeannie Ng 吳家忻(20.00) 21.Stephanie Au 區明妙(90.00)29.Roxanne Ho 何沛珈(350.0)
3.Heidi Lee 李靜儀(10.00)   14.Yumi Chung 鍾柔美(22.00) 22.Jessica Ho 何洛瑤(100.0) 32.Y M Tang 鄧亦雯(500.0)  
8.Katherine Chan 陳嘉倩(10.00)   15.Hera Chan 陳曉華(25.00) 25.L Y Leung 梁洛妍(100.0)31.Sophia Chiu 趙芝琳(550.0)
13.Melody Wong 黃敏蕎(11.00) 19.Yoyo Kot 葛綽瑤(30.00) 23.Kayan Yau 游嘉欣(120.0)  30.Giann Law 羅允芝(800.0)

回復 支持 反對

咁就一年,Sofiee隻貓由BB仔到而家咁大隻,仲多左個細佬
唔知今年仲有冇機會幫Sofiee作篇決賽前訪問呢?
http://www.nakuz.com/thread-4553543-1-1.html

回復 支持 反對

我思故我在 發表於 12-10-2022 23:12
我都諗住加佢入去,都算多經典場面,淘汰Ali,贏簡兒

點解唔永續Deer先,得25歲仲有排打 ...

太耐冇玩 已經唔記得咗 係我錯
回復 支持 反對

我思故我在 發表於 12-10-2022 23:28
最新賠率,洛妍由200倍落飛到100倍,市場有指有不少散戶都落注買洛妍
至於兩大熱門Ivy So同Ca姐,首輪大 ...

落選個啲仲唔刪走 係咪想我哭成狗 呢個莊家唔掂喎
回復 支持 反對