打印 上一主題 下一主題
收起左側

超級新手幾問...

關閉 [複製鏈接]
5樂點

岩岩玩星夢...

好似冇咩人玩咁...我E+10幾LV左右 好難升

又唔知打咩野可以搵錢...

有冇人可以教下我點玩架...應該要做D咩野 同埋打咩搵$$

因為我見到D野都好貴... 有冇咩野岩新手..

最佳答案

查看完整內容

新手1-10lv都打波奇鳥,貪佢幾下一隻同有衫出,附近仲有個會送支xx藥水加強能力,用完又可再拿 記住做埋機甲任(新手任務) 升到10已有劍有盾有上下裝,打埋d鐵,甲,羽毛賣左去又得留又得(唔建議找仲介人換經驗) 10lv去皇城打升職任(set埋轉送點,方便死左返城) 10lv打果3隻立普(升職任)打完一隻就自殺,無死亡經驗返到皇城(11lv之後死了就有死經) 怕唔夠果隻野打就教你一 招,學左佢送慨赤色光彈,強力沖擊set起 F1 & F2 (Ctrl+S 右c ...
回復

新手1-10lv都打波奇鳥,貪佢幾下一隻同有衫出,附近仲有個會送支xx藥水加強能力,用完又可再拿
記住做埋機甲任(新手任務)
升到10已有劍有盾有上下裝,打埋d鐵,甲,羽毛賣左去又得留又得(唔建議找仲介人換經驗)
10lv去皇城打升職任(set埋轉送點,方便死左返城)
10lv打果3隻立普(升職任)打完一隻就自殺,無死亡經驗返到皇城(11lv之後死了就有死經)
怕唔夠果隻野打就教你一 招,學左佢送慨赤色光彈,強力沖擊set起 F1 & F2 (Ctrl+S 右click 放個技去左邊條bar到)
一開始就用技打佢按晒2招,之後走去d草到轉個圈唔好畀佢打(總之就係甩開佢唔好畀佢係咁打你)跟住個技又出得,重整到佢死為止
之後升lv就打d低lv過自己的怪...
新手又無錢又想升快d係得靈鬥
有錢多數收ac玩XD
打到大福立普可打佢,有本魔影術3值錢
到50LV才有打花任做(賺錢+升LV但幾悶)
功勳3000可換殺手藥水,賣給NPC有10m

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
×笨≠小欣° + 5 熱心解答

查看全部評分

回復

想快升好易
經符+5經卡
賺錢?打技吧
回復

你所講既幾十lv=幾lv先-.-?

同埋你去大褔立普[唔知有冇記錯]..打魔影術3 賣到幾百m ge~
回復

SORRY 講左 係10幾LV,,,,,
鐵礦個D值唔值錢??
回復

SORRY 講左 係10幾LV,,,,,
鐵礦個D值唔值錢??
Dirk:) 發表於 3-8-2011 14:33

鐵礦2000
回復

玩星夢唔放HKD係咪唔洗玩=,=
回復