打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 【交易專區】版規十之最新修定版 - 集中討論帖

回復 1# Ming.L

我認為通過進階申請無需得到20樂點因為代升者已有得益,不應再給予獎勵

成立該系統會否有利益衝突,如何處理技術,管理 等問題都要深入探討
在cso交易區都有成立信譽系統,由現任樂古管理層-超版- 鴻 管理,他有地位及能力所以該系統可以做到十分成功,但係巨商版有沒有這樣的人能管理好
也是一個問題. 重要的是巨商版好像沒有超版 負責.
版主要有承擔責任的風險,給予信譽點數 接近 擔保某位人士
我認為巨商版主要做e樣野要先詢問管理層既意見
回復 支持 反對

回復  Ming.L

我認為通過進階申請無需得到20樂點因為代升者已有得益,不應再給予獎勵

成立該系統會否有利 ...
godoslaw 發表於 17-1-2012 19:18

之前有位 管理員 有玩巨商 都有成日黎睇巨商版..可惜好似而家連管理員都退左出黎 好似連巨商都無玩了=.=
回復 支持 反對

若我初步申請  後    並提供相片證明  (由1轉升到2轉1LV)    只有升2轉相證明
   那可否在  代練兵種及經驗 :  上   寫上 代升任何2轉/1轉 /200LV 主呢?

還有  若通過初步申請後,兩星期內真的沒有生意     則遞交不到進階申請表格,
如是這  可否再次申請  但交回   第一次的  相片證明的相  
又或    初次 代升    則可否  因2星期  沒有生意   而再次初步申請呢!

只想提供 加強防止外掛者         不是想版主  難做
請見諒!!!!
回復 支持 反對

之前有位 管理員 有玩巨商 都有成日黎睇巨商版..可惜好似而家連管理員都退左出黎 好似連巨商都無玩了 ...
(#)Faijai;-) 發表於 17-1-2012 19:21

henry 丫嗎, 人地好似壇主黎嫁0.0 唔係管理員咁簡單
回復 支持 反對

henry 丫嗎, 人地好似壇主黎嫁0.0 唔係管理員咁簡單
godoslaw 發表於 17-1-2012 19:24

poon 係吾係-.-?
回復 支持 反對

poon 係吾係-.-?
(#)Faijai;-) 發表於 17-1-2012 19:26

poon 唔太清楚 , 我同 henry之前有好少好少既交情~~
回復 支持 反對

poon 唔太清楚 , 我同 henry之前有好少好少既交情~~
godoslaw 發表於 17-1-2012 19:27

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4113958&highlight=%2BPoon
呢位
回復 支持 反對

回復 91# godoslaw

信譽點並不等於由版主擔保該人
只是由版主初步審核 並確定有否使用外掛代練
至於誠信方面仍需由各會員自己考慮
回復 支持 反對

呢位
(#)Faijai;-) 發表於 17-1-2012 19:28

唔係好覺佢有玩巨商佢之前係 綜合申請 既負責人
所以佢可能幫巨商版收版主都唔出奇@@
回復 支持 反對

回復  godoslaw

信譽點並不等於由版主擔保該人
只是由版主初步審核 並確定有否使用外掛代練
至於誠 ...
on10732112 發表於 17-1-2012 19:30

我大約都知道, 應該與cso版的差不多, 但係管理人員/負責人/能修改的人 有多少?得到管理層的許可?
回復 支持 反對