打印 上一主題 下一主題
收起左側

睇完呢條片,你覺得邊個岩?(粗口片)

個MK俾個細路女掂到咪好聲好氣講囉
洗唔洗一開波就問侯人= =
回復

男缺乏風度
女成隻發瘟雞咁

好心個細路係你身邊 作為父母收吓把口
而唔係俾人話果陣 驚死輸蝕同對方吱吱喳喳咁鬥問候
回復

個港男有咁既反應係正常,但係唔應該咁燥,同佢講話唔好搞我咁咪得,係要講粗口

(個女人講sb 3好好笑-_-)
回復

回復 13# 馬倫

草泥馬唔好笑d咩?
回復

我都試過比細路係咁整,真係會好火= =不過忍得住..
回復

條片係唔係事實既全部先?

如果一開始係個細路搞佢先
就係佢父母唔岩先 因為管唔好子女
但之後個男都唔應該咁激動
郁下就爆粗 所以佢都唔岩

不過講到尾兩個都EQ低 似小學雞嘴炮多D
回復

連事源都冇點評論?
此post巳完
回復

最怕遇到呢啲母雞
我遇十對內地母子或母女 , 十對既小孩無論男女都好百厭唔知點解
但係唔知點解呢啲家長唔管佢地架喎 ,剩係得把口叫佢地唔好郁唔好走 .. 什至整親人都唔會道歉架喎
有咩事就用埋啲橫行霸道既講法黎同人嘈 , 仲要好多句都係重複..
我都奶過唔小次野

入正題  你問覺得邊個岩 , 一定係內地母女唔岩 (因為追究事件既起因
雖然呢條片有可能唔係事實既全部 . 但...認真諗下就知啦下話...
事件起因唔會係港男撩個小朋友玩 , 之後發火問玩完未掛?
咁姐係港男係受害者 , 再望一望條片?小朋友坐左係媽媽既大腿上面 , 而媽媽格離既竟然係一個書包...到後尾先有個男人去坐...
我R哂頭 , 原來座位係用黎放書包既...如果一開始放個書包係地下比個小朋友坐媽媽格離..呢件事仲會唔會發生呢??

雖然港男都有錯 , 破口大罵但唔怪得佢 , 佢都係受害者
你可以話佢脾氣唔好 , 但我唔相信你比小朋友係咁騷擾到果陣既心情會好
回復

兩個都錯,不過肯定係女罪加一等,因為佢管好個細路就乜事都冇發生~係佢管唔好細路~自己細路搞倒人,唔代個細路道歉,仲要爆粗罵人?太強吧~男當然有錯la~自己走開就算啦,何必罵人呢?此終都要體諒人地係細路仔,就算罵人都禮貌d啦,一句「玩完未呀?」太惡吧~
回復

雖然靚仔係粗口咗啲
條片又拍得中段至尾無咗開頭
唔知成件事的起源
不過見到靚仔咁樣鬧個大陸女人覺得好爽;P
回復