查看: 9323|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我忍夠了

自從c  服 汁左之後,我有又係kor ser 過反d lag ge 生活
當中受盡歧視,比人排斥 仲有d好串但又好廢ge人話我係靠
lag 先嬴到佢地
好心佢地就唔係禁kai 我寧願唔lag,你lag 只會打得廢左(想當年我係私  服唔lag 1打1 無人嬴到我)
用過vpn ge人都知到,你係好難用劍/射 用斧都要好難先中到一下
我原本想開晒你地d名.不過睇你地班友仔個禁高呢ge ac 都係買反泥,
我就費是整到個原主人比人唱
只係想講,你未用過vpn 係唔會知lag ge 感受
你覺得lag 係會變勁左,你可以試下用vpn
仲有,我係因為比gm 封ip而用vpn,你地竟然話我用bug???如左解左封 or 有唔用vpn ge 方法我一定
會用真正實力秒晒你地班廢物,你地影衰晒golden 同 azure,知唔知?
回復

退彩啦
回復 支持 反對

食得鹹魚抵得渴
你唔想lag就換上網公司/買vpn
回復 支持 反對

之前我都要用VPN上韓彩,個時我LAG,,攪到5去打團/車,廢事LAG,影響其他人,但睇來樓主明知自己LAG,都要玩,影響其他人
不過睇來樓主都幾自大WO
回復 支持 反對

之前我都要用VPN上韓彩,個時我LAG,,攪到5去打團/車,廢事LAG,影響其他人,但睇來樓主明知自己LAG,都要玩,影響 ...
40457310 發表於 28-9-2012 10:50

個自大狂9成9係starka又要lag又要玩,無得救大把lag人有自知之明唔會去團/車...搞事,到你順果時自然唔會想同lag人玩
btw,退彩啦
回復 支持 反對

個自大狂9成9係starka又要lag又要玩,無得救大把lag人有自知之明唔會去團/車...搞事,到你順果時自然唔會想 ...
10228 發表於 29-9-2012 01:35

其實樂古有POST教點轉IP,用VPN可以一試(不過都有D VPN用左玩韓彩唔LAG,不過有D煩)
回復 支持 反對

其實樂古有POST教點轉IP,用VPN可以一試(不過都有D VPN用左玩韓彩唔LAG,不過有D煩) ...
40457310 發表於 29-9-2012 08:19

不過以佢性格,就算唔lag都無人會歡迎佢
回復 支持 反對

diox我永遠支持你架
回復 支持 反對

回復 8# nwfb1657

THX SO MUCH
回復 支持 反對

個自大狂9成9係starka又要lag又要玩,無得救大把lag人有自知之明唔會去團/車...搞事,到你順果時自然唔會想 ...
10228 發表於 29-9-2012 01:35

咪以為得starka 先用vpn啦
仲有.我唔係自大,成個c  服得一個人嬴過我
ps : 你覺得starka 打得好勁咩?
回復 支持 反對