樓主: jacky123200
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 因忘記身份證不能升級beanfun的請進,這帖子可幫到你

關閉 [複製鏈接]
如果係神acor重要ac可以試下.
but我1個係垃圾ac  要入1千次真係... 如果最後無左個b 會唔會又少左d呢 ...
gary.hiro 發表於 1-4-2013 11:51

係咪100%確定冇B? 因為佢個計法係+晒 %11 跟住再11-個餘數, 11-0 = 11, 10=A 11=B , 所以係唔係真係確定冇B,如果係我改一改個程式,應該會少100個左右
回復 支持 反對

係咪100%確定冇B? 因為佢個計法係+晒 %11 跟住再11-個餘數, 11-0 = 11, 10=A 11=B , 所以係唔係真係 ...
jacky123200 發表於 1-4-2013 20:04

平時你call cs 佢要你打id 時 會點?1-9 . 如果() 係a 請以*化替.
同埋 係真係無b 得~
回復 支持 反對

平時你call cs 佢要你打id 時 會點?1-9 . 如果() 係a 請以*化替.
同埋 係真係無b 得~ ...
gary.hiro 發表於 1-4-2013 12:05

OK,咁我而家改
回復 支持 反對

如果係神acor重要ac可以試下.
but我1個係垃圾ac  要入1千次真係... 如果最後無左個b 會唔會又少左d呢 ...
gary.hiro 發表於 1-4-2013 11:51

無B有909個
愛心提示:每次用既時候用Ctrl+X(剪下) , 到唔試既時候再SAVE,咁下次用就會知邊D未試

因為1千個都係好大既數量,提議聽住歌或者睇住PPS整!

p.s 因為唔知身份證最尾個字會唔會有B, 所以你可以試下唔用B黎試先

希望幫到你

打錯密碼,佢都係會提示你 "你的香港身份證號碼不符!!",所以密碼都最好係COPY

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

無B有909個
愛心提示:每次用既時候用Ctrl+X(剪下) , 到唔試既時候再SAVE,咁下次用就會知邊D未試

因 ...
jacky123200 發表於 1-4-2013 20:15

唔該哂 try 下先~
回復 支持 反對

THX..幫幫手K856****
回復 支持 反對

唔該哂 try 下先~
gary.hiro 發表於 1-4-2013 12:31

我幫個FD試緊佢個AC...救命,試晒A,加埋其他都有200個,眼都花,睇下TV再試~~
回復 支持 反對

THX..幫幫手K856****
ivan28976170 發表於 1-4-2013 12:35

因為1千個都係好大既數量,提議聽住歌或者睇住PPS整!

希望幫到你

打錯密碼,佢都係會提示你 "你的香港身份證號碼不符!!",所以密碼都最好係COPY

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

因為1千個都係好大 ...
jacky123200 發表於 1-4-2013 18:59

試到第363個~得左    唔該晒
回復 支持 反對

好有心機.抵讚
回復 支持 反對