打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服風氣

睇開d 改下自己心態唔好睇咁重輸贏或者滿足感 我以前都係咁 一lag機 一遇豬 西隊友燥到想打爆鍵盤 但係無用 最終自己會爆血管 9打亂黎反而感覺良好 所以最好方法係齊齊做雷
回復 支持 反對

sd平衡做得太差
次次成房sr turn-a真係想喊出黎
回復 支持 反對

回復 15# billson

贊啊~不過如果所有人一齊勁&5用道具當然最好
回復 支持 反對

1.講得呢句,都睇得出你體會太少
呢隻game唔係為你個人而設
唔係人人都好似你咁得閒
2.打打下你會發覺d人一 ...
Fung2a31 發表於 17-2-2015 02:06

1.無時仲打?2.可惜好多人都有過千個紅閃
3.見d人用狙龜仲有人捚身照企狙/劍突個類機龜甩標真心吐血
回復 支持 反對

sd平衡做得太差
次次成房sr turn-a真係想喊出黎
kiddo928 發表於 17-2-2015 10:21

防實彈+光束的確有病......幸好倒A本身難用
回復 支持 反對

9玩仲好過啦,起碼自己唔會發爛渣先
回復 支持 反對

你唔習慣??
回復 支持 反對

1. 認同
3. 視乎情況. 係A至C死龜一定係走錯位(小部份機除外), 係S機場你話人龜,有時其實佢輸出仲高過你. 舉我作例子, 現時我用F91多數都係先壓無血就龜, 有時隊友死左見我龜就打幾句問候說話, 但我又可以同你講我輸出平均都有30幾%, 咁到底龜既人有用D定衝既人有用D? 我自己認為現時既S機場(唔係A至C), 龜唔係罪, 亂沖先係最大罪
2. 狂用道具只會令自己走位無進步, 我認同, 但如果你面對住"道具狗"又唔係真係無得玩,反而係種磨練. 我自成日同一個又裝V苗又裝道具既朋友玩, 我用格機一開始無哂辦法, 但玩得多你會發現格機既作用唔只係秒人/削人血, 最重要係牽制. 純格機我無得講, 普通格機有槍係身點解係要死衝斬個會閃既人? 你斬佢佢閃, 咩都無. 你射佢幾槍吸引佢, 隊友就可以集火, 再唔係無隊友既咪走靚D位會心佢再走, 咁已經等於你普通斬佢3下. 總之, 你無裝備得武器, 就用實力取勝, 當你見到個"道具狗"比你玩到成個傻仔咁, 心情自然會好~
回復 支持 反對

打機是為興趣而打,有人話係浪費時間,
打機的確是浪費時間,但我覺得只要打得開心就得
毎個人開心的定義不同, ...
billson 發表於 17-2-2015 00:06

死人頭 超強
回復 支持 反對

HF紅閃已經絕左版(好似係?
港服唔知會唔會跟

不如樓主開個「禁」道具場,小弟見到一定入去
回復 支持 反對