打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商2]鬼貓特約:250輪回主+1200萬戰(完成

喂 弓喜哂@@
回復 支持 反對

好勁呀  但係你升完就要執粒啦
回復 支持 反對

喂 弓喜哂@@ 升完就要汁 1200萬戰 開心既
回復 支持 反對

大時大節緊係唔少得小鳳姐啦
齊鼓掌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊鼓掌 歌聲將今晚開心唱請欣賞
熱鬧情調 熱情又放亮 人人陶醉 熱情將雙雙對對共欣賞
熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋
飲多杯祝個個都開心歡暢 喜喜洋洋 洋溢四方
齊高歌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊高歌 歌聲將今晚開心唱請欣賞

熱熱鬧鬧燈正亮 酒正香 滿室鬢影衣香 愉快唱著我願你o地快樂同分享
為你快樂歌唱笑莫嫌良夜長 願你我和唱 愉快渡快樂時光 渡快樂時光
熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋 飲多杯勝o既各位乾杯飲勝
飲多杯勝o既各位乾杯飲勝 喜喜洋洋 洋溢四方

外掛狗一夜咩都冇晒  爽yy

大家今晚  飲多杯
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 36# kiyeungd

大時大節緊係唔少得小鳳姐啦
齊鼓掌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊鼓掌 歌聲將今晚開心唱請欣賞
飲多杯祝個個都開心歡暢 喜喜洋洋 洋溢四方
齊高歌 歌聲放今晚開心唱請鼓掌 齊高歌 歌聲將今晚開心唱請欣賞

熱熱鬧鬧燈正亮 酒正香 滿室鬢影衣香 愉快唱著我願你o地快樂同分享
為你快樂歌唱笑莫嫌良夜長 願你我和唱 愉快渡快樂時光 渡快樂時光
熱烈地彈琴 熱烈地唱 歌星多奔放 個個喜氣洋洋 飲多杯勝o既各位乾杯飲勝
飲多杯勝o既各位乾杯飲勝 喜喜洋洋 洋溢四方
回復 支持 反對