打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 假如俾你搵一位昔日巨商故友你會搵邊個呢??

真。就係傳聞好靚女所以想見佢
hkop555 發表於 1-8-2015 11:07

咁你俾所謂傳聞呃了 以我當年所見外貌平平 成面豆豆= =

不過佢人的確好好相處
回復 支持 反對

哈哈,其實所謂既傳聞係吹下水姐,但比你講一講。我又真係幾想見佢
回復 支持 反對

哈哈,其實所謂既傳聞係吹下水姐,但比你講一講。我又真係幾想見佢
hkop555 發表於 1-8-2015 11:59

佢依家都2X幾歲啦
我見佢都係因為當年係佢GAME情

本來幾興奮見下佢 見完 從此沒有話題

現實是殘酷的 有時保持神秘是一種快樂
回復 支持 反對

哇...原來你咁殘酷...
回復 支持 反對

唉...有邊班老臣子而家唔係2x歲...果陣4國8隻二轉開始玩,果時我16-17歲,而家都23了
回復 支持 反對

唉...有邊班老臣子而家唔係2x歲...果陣4國8隻二轉開始玩,果時我16-17歲,而家都23了 ...
hkop555 發表於 1-8-2015 12:08

以我所識 有人結婚 有人過左世 有人做左外婆
2X 是常識吧

機智豆當年都係我巨商一種動力

試問當年有幾多人唔識打字 只係HELP ME BUY ICE OR CALL ME

卵就係咁識左佢. 之後慢慢教我打字 同佢吹下水傾下 有時去打炎王屈下冥石
回復 支持 反對

原來你地既感情咁深厚...
回復 支持 反對

原來你地既感情咁深厚...
hkop555 發表於 1-8-2015 12:15

感情太深先衰 寧願早D見佢個陣只係朋友身份可能唔會係咁
網戀個種感覺 未見就老公老婆豬咁叫 見完.....

其實當年巨商都見唔少玩家 發覺現在難搵 好多都好單純

當年都好多賣帳號 出來交易完就返屋企改密碼 或者在網吧改定2轉檔

買板2帳被人昆左3 4 次
回復 支持 反對

以下既人全部都係問商一既人

皇后女(商一) 如果你見到既話可唔可以講我知你真人係男定女..我記得當年你係用日本女角,仲叫我做阿哥,你話你住o係將軍澳
仲有你個同你玩既FD係咪都係女?= =

仲有另一個大約9年前有個女角話佢個MOUSE壞左日日企o係朝鮮大田向右行果座城附近同人打字吹水,請問你真人係男定女?我記得果陣我唔識打字,仲問你"why you can login"見你冇mouse都入到game好奇怪,之後你仲答左我

Ada~*你真人係男定女?
入過商團"聖潔的國度"同"神的國度"+將寧2改名做愛的承諾果個玩家,你真人係男定女?我記得你好似同聖潔的國度個大行首雙戀,個大行首名叫焰之無忌

ps:如果以上既人係女性既話,點解你會玩巨商呢d男仔game既?

賣錢果個漢陽城主蕭sir,你點搵咁多錢既?你而家做緊咩工?咩原因唔玩巨商?

9年前洪契冬服(藍色閃下閃下果件)係絕版野離,全商一得3件,有個人日日企o係議政府(漢陽右上果個城)著住呢件3,想問下你做咩工,點解有錢買得起絕版衣服?

約8年前幻獸極為珍貴果陣,我記得果陣有人用5憶+1件水龍甲(價值3憶)離買一粒幻魂,你咁豪咁有錢買想問下你而家做緊邊行?

見字既請話俾我知,如果個貼關左幾年後你睇到呢個留言唔該send短訊話比我知丫..話晒童年回憶
回復 支持 反對

感情太深先衰 寧願早D見佢個陣只係朋友身份可能唔會係咁
網戀個種感覺 未見就老公老婆豬咁叫 見 ...
傻浪浪 發表於 1-8-2015 20:20

淨係記得機智豆日日企住係大田正中心做收賣佬
回復 支持 反對