打印 上一主題 下一主題
收起左側

國巨 兵陣一問

回復 10# memorypieces

頂我個時都係到諗其實就咁既,我一開始就簡左明朝,食左3本書收左隻100LV補魔 100LV補血 100LV長槍 175大刀,跟住就轉哂一轉+去左日本轉6連射,跟住先請朝子。點知搞點哂先比我平收左4隻200LV,所以咪轉番明朝炒左D100LV轉左D200LV 囉。。。
回復 支持 反對

回復 11# gordonlui

來回蝕左本入藉(好似不過明男好升過日男好多
朝子對你目前黎講無咩用,但你如果諗住玩台女反傷的可以繼續吸住先(加上你6個帥位,你而家明朝都無咩野要再吸
唔夠位可以收埋隻版1佢先, 你應該唔係成日再打天, 要先拎返出黎
回復 支持 反對

回復  memorypieces

頂我個時都係到諗其實就咁既,我一開始就簡左明朝,食左3本書收左隻100LV補魔 1 ...
gordonlui 發表於 6-11-2015 01:08

如果唔追求完美的隻祖可以唔洗炒住,可以用住先
等你有心機/有錢先整做無想300/買過隻200兵再轉之類
不過就咁200兵轉轉到上2轉同你用1XX LV兵轉上2轉其實差的點數唔多,
所以唔建議炒完收過隻200再轉
當然如果你諗住上太三寶加雷劍升佢而唔係吸的你可以炒左佢收隻200大刀玩
回復 支持 反對

我想知有咩將好玩既,輸出多唔多我唔太介意,但係唔好好似斧頭舞同放屁咁,要係咁放。。。
回復 支持 反對

天使+燕1+孔明----連豬排都唔洗食
權2 放出去就掂
回復 支持 反對

回復 14# gordonlui

印象/明主玩毒刀再唔係220主全力玩冰槍都唔錯
回復 支持 反對

哈哈。。。唔係好知咩叫印象,天使應該係(拉希雅)呀可?
仲有我想問下呢幾條友值唔值得玩?同埋唔怕麻煩可唔可以講下佢地既作用。。
金2(52話咩地上萬金油我連萬金油都唔記得係咩黎喇。。。==)
印度白色頭髮個個(條友睇落去好似好型lol)
光頭2
柳永福2
回復 支持 反對

印象 elephant and 馬車 ----good
去 52 study 下啦
(I am very difficult in typing Chinese though want to tell you more. sorry)
回復 支持 反對

哈哈。。。唔係好知咩叫印象,天使應該係(拉希雅)呀可?
仲有我想問下呢幾條友值唔值得玩?同埋唔怕麻煩 ...
gordonlui 發表於 6-11-2015 16:39

基本日本啲2轉...可以抄哂 ..... 朝1 可以留低,做頂怪
中   祖2 一定要        燕2 你有錢冰場用武技
      項 抄得      孔2 可要可唔要 打天都唔係好夠打,如得佢一個人
      寧3 都唔錯...開住自己慢慢射....都OK高傷 但一定唔可以取代主力
台    巨2都一定要   主力/輔助

真心一隻主力就足夠  轉印度象,項 抄得
OR轉印炮 前主力最勁,後期 不上印象

金2 可要可唔要
加法防/後期先岩用。天生技 好細 但好高攻 打王用, 有220LV武可做主力, 勁過 項

印度白色頭髮 碎車??
光頭2=巨2??  主力/輔助   天生技比明朝1轉主勁~
柳永福2  垃圾 無用~
回復 支持 反對

其實我有一樣野想問好奈,我應該幾時轉D野做2轉?即轉?100?200?
回復 支持 反對