打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 做乜討論屁王大人個post會關閉左嫁???

關閉 [複製鏈接]
係咪主人未比糧食
回復 支持 反對

我只知道  之前港巨開ser  我地無視天下有內鬼入左小妍個團

無意中聽到d對話

:敢同屁王搶城 未死過?
:有咩事都係屁王話事 我話唔到事

到底係邊個講架呢  唔會係版主掛
回復 支持 反對

仲有屁王你咪玩啦  無視天下大房比人封號?你有冇病

係你比我地檢舉到你封左正身  定係我地封號呀? 點解你可以倒轉黎講既

我真係笑死人有排投投下城  屁王唔見左人  咁岩我地又係有人入佢團檢舉左佢錢莊d錢

之後又見到屁王開第二隻號出黎投城  點解既?又有冇解釋

我地成班上班族  一開ser就掉成皮落去玩  見你依個外掛冇引先退巨咋傻仔  

外掛扮大袋  你真係第一個
回復 支持 反對

作為回歸老玩家,見到這麼多外掛,早已決定自行買點玩單機算了

但用外掛還這麼囂張的人,我還真沒見過。

什麼用外掛要出証據,CAP圖, 世上有很多事就是跟本不需証據, 憑表面發生的事,就人人一目了然知道前因後果。
建議你們除了打機還要多留意時事,留意世界發生的事
隨便舉個例
李波事件 到現在什麼証據都沒有。可就是人人都知道內裡發生了什麼

很明顯你們那些不尋常的巨額巨錢就是從外掛來的。
不管是你們用真金白銀買點換巨錢(掛錢),還是真金白銀買巨錢(掛錢),
那些巨錢就是外掛。 即便用真金白銀換來,其實與直接使用外掛跟本無分別。

最後奉勸幾句,
巨商只是遊戲, 任你在裹面稱王稱霸又如何?
在現實中事業有成, 貢獻社會, 為世人謀福, 這些才是真正的成就。
巨商? 終究是虛幻
回復 支持 反對

一放工翻黎就見到嗅屁王同佢既馬仔係度圍威喂恰一個人lol
司馬昭之心 路人皆知 唔使人黎俾證據 事關成兩個SER大家都有眼見
唔通你會話梁振英無賣港呀?無證據呀
回復 支持 反對

其實係台服諗起都好笑 從來都未見過屁王會打怪
每次上線唔係有大量錢收野 就係聊事鬥飛要滅人團
再唔係冇人理佢 就保細團搵安全感 乜原來巨商係咁玩架咩
屁王狗 我入你團幫你奶鞋底 借300億比我保城得唔得呀
回復 支持 反對

作為回歸老玩家,見到這麼多外掛,早已決定自行買點玩單機算了

但用外掛還這麼囂張的人,我還真沒見過。

什 ...
FrEeSHooT 發表於 3-3-2016 16:32

暫時系最有深度及見識的文章,唔錯!
回復 支持 反對

只能說巨商已經變質
想當年無掛年代.....
唉...心酸一隻由細細個開始玩既ONLINE GAME就咁就玩完
利申:退巨已久純粹路過食下花生
回復 支持 反對

你d垃圾城 夾夾埋埋都唔知有冇 3 4皮hkd啦
小小掛錢就話自己用左成百萬玩巨商 笑死邊個
我地每個月賭既錢都唔只依個數啦 小朋友
回復 支持 反對

永遠唔玩港巨

無人識你WO 臭屁王

我開個台都最小幾百個人睇

FB專頁都幾千個LIKE

你就慢慢用外掛搞死巨商喇傻仔 369
回復 支持 反對