打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 港巨:龜天王打冰肥&附加(無神制霸全BOSS)

arhoronald 發表於 30-5-2016 14:44
你未上金同精靈同埋龜符幾防?爆防好似270-280左右,加上冰肥有陰所以你加晒所有野有250防但-左防自然就會 ...

淨係裝得110法抗 金+61 符+20 精靈+15
全部加埋先206%
不過未計兵仔本身既抗 因為隻隻兵基礎抗性都唔同

同埋我睇過又平又高抗得惡頭太腰海甲
我而家最少組1個人 都要整起碼5套裝比兵用
再勁d既裝係港巨好難負擔得起
以前係台巨玩覺得廢既裝點知而家港巨都好貴
要整到夠打冰肥既話有冇解救?
回復 支持 反對

foolruner 發表於 30-5-2016 15:22
記憶中冰樹(冰肥隊中夾有)五連彈是物傷
可能你要帶上物抗都高才可以(自己確定)

其實發言前求證一下係咪真係咁難 上去冰城2樓冰樹到死隻金/巨咪知道物攻定魔攻
成日就話記憶中xxxx就當自己戴左頭盔
原則上身份越高, 公信力就越大, 身份越高嘅人發言前就要三思而後高, 但似乎唔適用於你身上
不過呢啲嘢都司空見慣架啦, 始終這裡是樂古

但當有人指正/提醒你嗰陣你又唔虛心聆聽 仲要話人地唔幫樓主
大佬呀, 人人都要24小時部住喺部機到有人發問就9秒9答咩
佢未解答你就話佢唔幫人 你啲前設都幾犀飛利
而且錯咪認囉, 發表錯誤嘅言論之後修正+道個歉係咪咁難
又唔認又唔改, 真係版主有特權咩
仲要咬返人轉頭, 唉
回復 支持 1 反對 0

31941684 發表於 30-5-2016 22:51
淨係裝得110法抗 金+61 符+20 精靈+15
全部加埋先206%
不過未計兵仔本身既抗 因為隻隻兵基礎抗性都唔同

206魔防反去冰蟹啦...206魔防想打暴走冰肥,諗下好啦..你扣埋防最多得190魔防
回復 支持 反對

唔夠魔抗真係打唔到冰肥冰樹呢D
成日死兵會死到冇引
打冰蟹有祝斧/獨弓呢D 就穩陣好多
冰樹冰肥唔夠抗比D怪冰到SM等死
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 31-5-2016 16:11
人如其名
https://translate.google.com.hk/?hl=zh-TW#en/zh-TW/fool%0Arunner

哦,原來到攻擊人名

你名字很有意思?
回復 支持 反對

魔界幻龍 發表於 31-5-2016 08:29
記憶中堅係無意思架

成日就話記憶中xxxx就當自己戴左頭盔

記憶中NAKUZ應該已經得返識洞悉先機同洞悉掛機的人

自行確定,可能係,除非唔係
回復 支持 反對

個範圍岩岩好打得死一隊@@
回復 支持 反對