打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [印巨]官方活動之GM走上滅亡之路

~如果~ 發表於 5-6-2016 13:32
打料屑材呢D都係廠家做 但係呢隻GAME冇廠基本上都冇機會整到裝
而點品D野向來都昆水 而抽係都係一個機 ...

台巨D裝.....咁叫唔會平= = 210鬼SET...垃圾價..
武器 幾億一把 幻->自己消工仲貴過抽袋
幾個SER都明顯的結果
回復 支持 反對

wc030201 發表於 5-6-2016 22:58
台巨D裝.....咁叫唔會平= = 210鬼SET...垃圾價..
武器 幾億一把 幻->自己消工仲貴過抽袋
幾個SER都明顯的 ...

問題係而家要用2-3億先抽幾個袋wo 易中量產 過左供過需求就話姐
D裝點賣都唔會平得去邊
不過好老實講 如果真係課金既話都係玩返台巨仲好
白手興家自給自足基本上玩巨商係幾難做到 玩得勁就更加難 連開雙經都要錢啦 除非玩到韓巨先有可能
至於一個SER人流流失得快既話 冇咩人搶怪企街 都未必係一件好事
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 5-6-2016 15:10
問題係而家要用2-3億先抽幾個袋wo 易中量產 過左供過需求就話姐
D裝點賣都唔會平得去邊  
不過好老 ...

係可以用點品換,咁咪唔洗幾億囉....基本上上文都講過..正常唔會有人會用錢換囉。

印巨自給自足中啦......慢長慢長路間............

社團大量盒...都唔怕 日用品問題。

印巨發生左D事。。。人流突然流失左一部份。

我寧願D人自己打材,自己消工,好過台巨/港巨 咁KAI,D廠變哂垃圾。

當裝小,D人又想要,又要用點換錢去正裝,咁生態先會平衡。

因為點品多數係消耗性,同埋AC掛上(如食孫子),簡單咁講(不可交易),咁市場不會飽和出現,如真係飽和=點品可更平,仲好事。

但你裝狂出抽,又可交易,慢慢咪會飽和出現。到時材料唔值錢,D廠變哂垃圾。
回復 支持 反對

印巨物價不知道,以台巨物價計算
一個袋(過去)28點,25個就是28x25=700點
一條雞毛178點,兩條毛即是178x2=356點

356點加一些材料等於700點,我不知問題為何
當然要看印巨比值

至於出太多裝,就交由你們自己決定,各有各好。
不過你要想想印巨官方,選擇哪一個利益較多
回復 支持 反對