樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

你一開始放隻ac比我同小願,,放完之後 角密拖到我而家..錢你就收左!! ok 我算=) ..我咪當比你玩嚕
你拖到而家..我覺得你再拖落去都吾系辦法..當初你話有齊角密我先收. 而家都比吾到我..
系咪好應該回番$1500比我地..隻ac 比番你?? 放ac比齊野 系你既責任!

你話email吾系你開.. 但yahoo個備用email系你本人msn email =)
照計你應該可以拎番個email pw 架@@

如果你仲想挽救哩件事既.. 3日之內比吾齊 角密.. 就回番$1500比我地. ac我比番你=)

至於昀昀件事.. 樑自己認左爆ac.. 點解你地仲要拖 我同占 落水?
個晚 我, 9up, 占, 婷, 樑 組左隊.. 牙占同婷就掛機吾知去左邊..
我同9up傾更電話 ..樑就系到講野話有d想爆昀昀ac
甘我就叫佢吾好.. 爆ac個名會臭哂..
牙樑就話 講下笑ja
我以為佢講笑 所以當冇事發生.. 之後都冇應過佢星夢.. 就同9up傾電話
你話我知情而吾講?
我真系吾知情.. 牙樑話講笑..如果我好認真同番昀昀講..甘咪影響到樑既影像嚕
同埋我冇講過關於同意既說話嚕!!
系哩件事上面 我冇分裝同埋一齊爆ac =)
如果你地系吾信既.. 叫牙樑 同我對質!!

至於膠千你隻ac.. 你話我爆左你隻男聖靈d 新頭 冰杖= =
你話ac pw 得我有.. 甘都系你片面之詞ja!
如果我系要爆你ac.. 點解吾等多人有你ac個陣爆? 要等你之後比人爆左魔統 我再爆聖靈?
仲要等我幫你由 130升到135 先走黎爆你ac ? 你系咪有病阿!
你估130升135 好容易架????????? 甘易你就吾會叫我幫你升拉 !!!!!!!!!!!
如果系我爆你聖靈既話..點解你魔統會同時比人爆?
我又冇你魔統ac=) 證明爆你ac個個吾系我嚕. 你有冇腦唸野架
爆你新頭冰杖值得幾多錢阿大佬?? 為左哩d垃圾而爆你ac? 你吾系同我開玩笑阿^^

回復 支持 反對

做樓主果然不同凡響,自己做開賊都仲可以大大聲

先re你呢part
至於昀昀件事.. 樑自己認左爆ac.. 點解你 ...
211835350 發表於 4-5-2011 06:01

我吊你老母拉卜佳! 我出街食飯 遲左番屋企你就話我整圖整到而家?
如果吾系我出街用手機打字麻煩 我洗而家先覆post ?
我張圖就真有此事既.. 好采我一早影左相ja..
而家你就改左個備用email系我個msn.. 之後再加多條問題 =)
你都幾好野^^ 大家睇清楚時間拉. 冇屈佢la金次

回復 支持 反對

忍唔住講粗口啦?學你話係唔係好激氣呀?@@

你成日都話我 一切都係片面之詞咋,咁你食飯食到幾點關我叉事 ...
211835350 發表於 4-5-2011 07:08

你自己系到改備用email系我msn.. 仲加多條問題
點解你從來都吾正面覆下我 講你既野?
我覺得你都幾醒..改哂野 影張相就證明自己清白?
甘吾該你睇下我張相時間同埋條問題la
如果你冇加到問題..佢系吾會問我 保密問題架傻仔 =)
同埋順便講多句..備用email要打岩左佢先會送出=)
點解我email會岩?  好大可能系你改左做我email ><
回復 支持 反對

你好強呀 爆人ac 你仲咁多野講
你認自己幫樑啦 (姐係你都有份分東西啦)
你知道係昀昀d裝就應該比番人啦  ...
戀楓×成° 發表於 4-5-2011 17:32

雨夜成 你系咪有妄想症阿?
我吾當昀昀系朋友我就吾會同樑講叫佢吾好爆ac..個名會臭哂la
同埋 咩用你真名開ac 屈人 罵人.. 我地仲系朋友個陣 隻ac已經系台地掛更架拉wo
你有妄想症睇醫生拉好心你. 而家你自己樣柒比人恐嚇 去你學校搵你 關鳩我地事?
你自己得罪人乜都賴哂系我地身上.. 你老母la
好撚得閒接你放學阿?  你邊位阿? 我要哂時間去找你? 你唸多左一定=)
回復 支持 反對

唔見左個主角回post啦..係咪衰呢~
angelalove 發表於 4-5-2011 23:04

因為我開左新post ^^
回復 支持 反對

成班都有病..
特別系有妄想症個個雨夜成=)
回復 支持 反對

算吧你 如果你冇做過 講咁鬼多野做咩~
笑隻AC 唔係你地開? 你地一上就開 仲話唔係 臭死
心照啦你ZZ ...
戀楓×成° 發表於 4-5-2011 22:02

言下之意..一齊上星夢就代表系我地開?
星夢11點半維護完..我同其他玩家同一時間上星夢
系咪代表我開哂d ac出黎?
用腦拉小朋友.ja系吾系我想話你..事實就真系吾系我地
你自己得罪左邊個都吾知.. 令到人地要開ac罵你又接你放學甘
我唸你以後都要小心d la.. 吾系死左都吾知咩事=,=
回復 支持 反對