收起左側

刀術討論區

岩岩好700中間~~
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-4-28 08:52 發表
岩岩好700中間~~

咁當你750, 保持估計, 你原本應該有830攻左右
你而家每升1lv全點力ge話, 33lv時, 3x6, 18點大約有30攻左右, 換一換裝好快可破千
回復 支持 反對

人地借左對1lv*23力鞋比我用住先,
而家有808-846攻,洗左點,
槍術16,防禦14,打坐10,生命力7
烏龍升到10層風馳8層
經常可以秒到沈青剛,有時唔得,
其他三隻都可以秒到,食鬼放左破魂秒
破魂2層咋,金鐘聽你講學左而家都二層啦
仲未夠錢收力鞋..
我諗住到33lv已經買到個33lv*56護手,33lv槍+4-7*5x
咁樣應該可以破千攻...?
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-4-30 18:26 發表
人地借左對1lv*23力鞋比我用住先,
而家有808-846攻,洗左點,
槍術16,防禦14,打坐10,生命力7
烏龍升到10層風馳8層
經常可以秒到沈青剛,有時唔得,
其他三隻都可以秒到,食鬼放左破魂秒
破魂2層咋,金鐘聽你講學 ...

同我估ge差唔多
有時秒唔到係因為你ge攻下限重未秒到, 再升槍術/升1 lv就完全秒到
破魂其實都幾易升, 特別係用單技ge時候, 放一次破魂+一次攻擊 係後期常用技倆

真係要好好地升下金鐘, 遲d.你就知有用

如果你可以換到: 33+56手, 33+5~7*5x(33+5*5x 可能未破到, 但最多差少少)
換左d.咁好裝都破唔到千我諗要解剖一下你= =
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-4-30 18:51 發表

同我估ge差唔多
有時秒唔到係因為你ge攻下限重未秒到, 再升槍術/升1 lv就完全秒到
破魂其實都幾易升, 特別係用單技ge時候, 放一次破魂+一次攻擊 係後期常用技倆

真係要好好地升下金鐘, 遲d.你就知有用 ...

講得好= =
真係多謝哂你呢個靚仔
我到左33lv先再搵你,
我而家得31lv
回復 支持 反對

拿拿唔係連帖呀@@
打機狂牙,,我收左33lv*56護手啦,
不過隻鞋淨係收到*19力咋..
槍仍然仲未收..想問吓你而家搞成咁
點先可以過千攻
回復 支持 反對

你支槍過125攻就應該有900攻以上啦個人認為
我30lv刀手都有920攻,靠刀同護手
回復 支持 反對

[quote]原帖由 benbbvv 於 2007-5-5 19:12 發表
拿拿唔係連帖呀@@
打機狂牙,,我收左33lv*56護手啦,
不過隻鞋淨係收到*19力咋..
槍仍然仲未收..想問
回復 支持 反對

我20lv....攻:5xx~5xx(唔記得左)eq:15+37手..17+6(44)刀....1lv+6(15定唔知16)鞋...防身16+5(56)3......防身16+3頭........技:怒山4LV....旋風5lv....x風浩蕩3lv...個人有咩可以正勁D
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-5-6 13:07 發表

不如你裝左隻手上身再睇下差幾多攻先會比較好

之後你話你有84x攻, 你裝左隻手都應該未過900攻, 咁即係你槍果到要有咁好收咁好, 樓上話要125攻以上都係正路(但唔代表會過)
而且你再加一加槍技la~可以快d.到

而家個人既被動技係
槍術無升過16
防14
生命11
內力10
打坐10
都係儲緊技點升槍術
金鐘四層破魂三層
而家既攻係813-852
升左33lv話你知過到900攻未= =
回復 支持 反對