查看: 2357|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有人有可以推介下D歌仔比我呢 好聽就推介下啦

推介下啦  好聽就收啦  

歌手都冇問題

咩文都聽呀= =

本人唔係冇歌仔聽  只係唔夠姐=.=

如果你地有D激同high同rap既歌 就推介下啦  不過要好聽

FAMA唔洗比啦

回復

林依晨 - 你(弦樂版)
回復 支持 反對

你鍾意rap 歌
緊係聽jay-z同linkin park首encore...
激個d 就聽avril lavigne
聽下leona 首bleeding love同i will be(avril作) 超正 @@
我就因為佢呢2首鍾意佢...
回復 支持 反對

Avril Lavigne           比較多Rock 的...
Hip Hop /rap   就Akon  Eminem Usher Jin  50cent
回復 支持 反對

原帖由 愛情白痴 於 5-1-2008 14:03 發表
你鍾意rap 歌
緊係聽jay-z同linkin park首encore...
激個d 就聽avril lavigne
聽下leona 首bleeding love同i will be(avril作) 超正 @@
我就因為佢呢2首鍾意佢...

linkin park聽過= =... 唔係幾好聽 可能我唔識聽掛  聽佢D歌 我仲以為佢大叫= =

唔算好聽 個人覺得=.=
回復 支持 反對

k-pop點? BoA既valenti
回復 支持 反對

My chemical romance

I don't love you , 係我最愛既歌

激,  遊行feel

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

eason <<<時代巨輪.....無能力嗌嗌嗌嗌嗌停<<<正爆:lol
回復 支持 反對

原帖由 ~007~ 於 5-1-2008 17:45 發表
Avril Lavigne           比較多Rock 的...
Hip Hop /rap   就Akon  Eminem Usher Jin  50cent

真係Rock唔多 得幾首
Sony都編左佢做Pop 唔係Rock

Walking Disaster - SUM41
Still Waiting - SUM41
On My Own - Hedley
Top Of The World - The All American Rejects
Going Under - Evanescence
Anna-Molly - Incubus
{Midnight} - cornandbeans(Audio)
{Blaze} - cornandbeans(Audio)

回復 支持 反對