打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] §※→救救星夢方案(原創)←※§

星夢咁出裝法都好難唔汁= =...
改左可能好d""掛""
回復 支持 反對

[[bao_47]]sd email gd -3-v 超認同你講戈d野
回復 支持 反對

指見接受行動照舊
膠夢一向的處事手法
回復 支持 反對

我覺得整體上不錯
只係天紋方面
可能會導致持有天紋的玩家不滿
回復 支持 反對

星夢d野貴到呀媽都唔認得....又多昆9
我都希望星夢d點野可以平d...
我地呢d.....諗住打機搵到少少....自己洗.....
點知星夢d野一樣貴過一樣.....星錢就一日低過一日(好彩呢排升返d-__-")
同埋呀.....而家星夢....有錢就大曬....冇錢就跟本唔洗玩(講到我火曬\口/)
3日唔埋兩日又出新紋....邊到有咁多錢打機呀\口/
回復 支持 反對

賣廣告吧!!! e排係s2 都見到 有新手
sell 下隻game 可能好d
隻game 差咁d 新手...
隻game 好only 得 d 舊街坊幫親咁
回復 支持 反對

賣廣告吧!!! e排係s2 都見到 有新手
sell 下隻game 可能好d
隻game 差咁d 新手...
隻game 好only 得 d 舊街坊幫親咁
zxcvbnm0147 發表於 19-1-2009 12:14

佢一定夠錢賣廣告嫁.. 昆埋昆埋有唔小

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
NEC -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大家成日都話吾好更新.吾好出新野.
吾通你要一隻online成日吾出野去就你地?
你地做過d乜野去幫過呢隻online?你要玩呢隻online.就要出錢支持..如果你咩都吾買.之後又話吾想星夢汁粒..is it a gag?這是很矛盾的一點.
如果呢隻online吾出新野收錢咁佢仲可以經過咩方法去搵錢?清醒下啦
方法只有一個.
強制性轉為收費online.
為最有效方法.可行性因人而異
回復 支持 反對

星夢d野貴到呀媽都唔認得....又多昆9
我都希望星夢d點野可以平d...
我地呢d.....諗住打機搵到少少....自己洗.....
點知星夢d野一樣貴過一樣.....星錢就一日低過一日(好彩呢排升返d-__-")
同埋呀.....而家星夢....有 ...
julianlau 發表於 18-1-2009 22:36

係啵 咁昆狗又係一個問題
回復 支持 反對