樓主: 35737262557
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星夢又出d屈錢又屈機的裝喇

關閉 [複製鏈接]
我對於你個d詳細的見解十分同意
相信你打左20分鍾
你打的野完全係我一直都想講的野
星夢只係一直出勁裝,
完全唔理我地呢d又低lv裝唔到的又冇錢的人
家下最高lv都120lv =無敵
如果遲下再提升到150lv or200lv
咁對於d ...
35737262557 發表於 8-2-2009 11:11

真係多謝你- -原來有人同我諗的野近乎一樣~
唉, 我都刪左星夢, 只差宣言未放出, 也不急在一時吧

回樓上, 你太玄了,我不太明白
就算識玩又點? 依家呢個時勢
新手點搵錢? 星夢初開時, 10m已經係天文數字
依家d人只係炒經卡,昆點數已經好耐,依然好多人中計,又上網話人地狗...除非佢真係bug/外掛吧

說實話,我倒想知道你可否寫出一個搵錢攻略來~?
回復 支持 反對

你唔買唔會有人會小你-.-"
回復 支持 反對

榤奇一言驚醒夢中人-__-實在講得太多~
只有一句完全認同....(心中有點感慨...彼時之夢....)
另外-__-隻手都唔差...扣少20%技能真係好屈機~雖然還是鋼文當道...
我淆佢上衣同下衣係扣少10%普攻攻擊....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你講呢d野姐係咩意思啊
星夢你白手興家,得 幾個月先得個少少錢

玩星夢的想高lv就一定會收ac同收星錢架喇
佢地都冇被人用刀仔指住喇
佢地又買... 思考一下喇你
講完=.= ...
35737262557 發表於 6-2-2009 18:22

我真係白手興家=.=就算用錢
都係用返放ac用既錢..
自己未出過=.=都玩得起
回復 支持 反對

=.=""星夢~好快汁嫁咋~~~
回復 支持 反對

=.=""星夢~好快汁嫁咋~~~
痴聰 發表於 10-2-2009 22:26

你有無證據先
回復 支持 反對

依SET野都勁唔過08 399
涼堵沙曼
回復 支持 反對

好鬼無聊成日開post話星夢昆點昆點- -你覺得佢昆你可以唔買 有d人無用過hkd都上錢榜啦
回復 支持 反對

但係今時今日要白手真係好難...
以前都話ok, 可以打魔影3, 打n多技書賣
依家好多人將錢放去買刻紋, 邊有時間理職業技能= =

killeralan多謝你 竟然有人睇我篇野, 我以為會好多人skip左唔睇.. ((哭'

我以前不嬲都係覺得星夢出野要點可以唔買,
但係當我冇玩幾個月
我睇番官網, 我會有打人的衝動, 超想發洩= =

依家覺得星夢咁搞落去, 離開的人不少, 但一路比錢星夢的人更多
因為d怪愈來愈強, d裝愈來愈屈 (又屈機又屈錢)
高lv的人一直在升, 一直打更強的怪
其實在他們眼中, 星夢不同我們看
在他們, 和以前一樣, 吹水打怪升lv, 只不過係高lv階段

但系新手果面, 就會覺得遙不可及, 一定要用錢解決
所以高lv同低lv有時會系兩件事
不過我亦唔系話高lv唔覺屈錢
因為就算幾勁, 玩玩下諗番, 可能已經用左n多$$...(就好似我當年, 用左n多錢, 點知比人hack左acc係咁先..)

大家唔洗搞到分開幾派
一定話唔洗買點, 一d話一定要買先玩到, 仲有d人話反而有賺(以前升左的ac可能會賺)
更加有d等比人封ip話昆人野咪賺得快囉= =''

系腦入面真係唔同的世界, 但到左現實, 大家咪又係一樣比錢玩, 又或者係默默打怪, 直到永遠...永遠...(( 死了
要講的講的不多, 但我相信一定會有人明...
回復 支持 反對