打印 上一主題 下一主題
收起左側

[歐美] Taylor Swift

一名為Taylor Swift(泰勒絲)的鄉村音樂創作歌手
2006年出道,家陣還係咁hot!還係19歲添!!!
年輕有為...未夠18歲就已經出道了(好勉強)...
avril係狂野 咁呢件就係清純
2者又愛又恨xd
唔知一齊合唱會點@@
《Taylor Swift》在告示牌鄉村音樂專輯榜裡排名第一,並在Billboard 200裡排名第五。在2008年9月,這張專輯獲得RIAA 3× 多白金的認證,銷量超過3百萬張。
這張專輯連續五個星期在告示牌熱門鄉村音樂歌曲榜裡排名前十名,令泰勒成為自1964年這個榜成立後第一位在同一張專輯裡五張打入頭十名的歌手。

Taylor Swift的第二张专辑《無懼的爱》(Fearless)在2008年11月11日发行。专辑里的其中一只歌曲〈Change〉,则已经被收录为2008年北京奥运会而录制的专辑《AT&T TEAM USA Soundtrack》里以单曲发行了。第一张官方单曲〈Love Story〉将会在9月23日发行。另外,这张专辑里有首歌〈Breathe〉,是与蔻比·凯蕾一起创作并合唱。
資料有限,新出道啊嘛
電視廣告都有賣佢
幾靚女....
呢個帖主要賣相xd

本人推介love story,
歌詞簡單
旋律唔錯
歌詞一睇就可以明...而且係以一個故事做背景(你地應該識掛)
希望大家可以十卜一下呢位新歌手la...
以鄉村音樂為主...係好難得嫁...
Taylor Swift於本週號進軍美國榜第9名^^
好似只係得2週係唔係top10...
taylor swift好野^^
You Belong With Me - MV

Taylor Swift- You're Not Sorry

Taylor Swift - Love Story

love story - HD live

love story - HD 42nd Annual CMA Awards

多謝版主+我咁多分><
其實係趁吊頸要休息果段時間整...
唔夠完整的話...遲d更新...

9/5 新增 love story - HD live
10/5 新增 love story - HD live
              love story - HD 42nd Annual CMA Awards
              You Belong With Me - MV
             更新資料

其他歌手介紹
歐美歌手 - Avril Lavigne
             - kelly Clarkson
             - 伊藤由奈
日韓歌手 - 字多田光

評分

參與人數 1樂點 +12 收起 理由
24321371 + 12 Love Story *_*

查看全部評分

回復

留位備用...可能真的用得著....
回復 支持 反對

我來支持你了!!

我覺他好漂亮!!

我先去聽她的歌了!!
回復 支持 反對

我想問下HD live第1段...
taylor swift唱唱下
突然有個結他手行埋佢隔離..
果個邊個黎嫁@@??
係42nd Annual CMA Awards入面
佢都有份彈結他bo@@
回復 支持 反對

wo~~taylor swift佢個手love story超正
支持
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對