查看: 1939|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

參加 回憶一個巨商故事(完成)

各位巨商版版主/超版/管理員好
我金次開貼系參加回憶一個巨商故事
有小小廢話~_~
我玩巨商吾耐 只系玩左1個月左右
所以,之前既大事小弟都吾系太清楚
金次我分享都系有關金錢上交易.升LV奇事..等
廢話小講~
即刻進入主題~
玩左個幾星期
巨商就改版
轉左個好令既登入畫面*V*
呢個post分開左幾個部份
1.改版大轉身
2.小賭怡情
3.升lv奇事
4.買賣心得
-----------------------------------------------------------------我是分割線-----------------------------------------------------------------

同時,有玩家反應太黃,被家長CUT上網線
那個post,大部分樂古巨商版既常客都吾會吾記得
太好笑了-v-
-----------------------------------------------------------------我是分割線-----------------------------------------------------------------

呢個就系我第1次系巨商買波
小小地3000M.但系已經系我既身家一半
好好彩甘比我中左3000M*1.85*1.85=1E...
中左wor 買多次先na~_~

又比我中左wor
都中左5000m
仲有幾副冇影到
加加埋埋都羸左3e左右~_~
俗語都有話:小賭怡情,大賭失性
所以我都見好即收
廢是輸哂

1堆怪出2本書
掉寶率好似多左wor*v*

第1次引到4隻冥海
比著系改版前
一定吾夠打
但系改左版
有得定^^
慢慢打 都打得羸
之後,隻權1好輕易就升到90lv
轉2轉.宣武功臣._.'

嘩.打到太鼓棒
吾知用黎玩nds太鼓得5得呢!_!'

兄台,你個頭去左邊?
你系咪洗緊頭,定變緊面??

呢張就系第2同雙經日,我第一次變身
型5班仔呢@@'

之後我就轉行去做收買賣佬
將我之後賭波羸左既錢同埋1d打寶錢
去做收賣佬
平收貴放
就系我既收放野首要條件
賺錢圖如下~

有D交易圖不能詳細圖出來
因為冇影到-_-'
上面就系我1個月做出黎既成績

加送一張差D比人呃既圖
好彩睇得返
吾系比人呃左~_~
我做左2個星期左右買賣佬
得出既心得系貼緊市價
有需要就用一些花言巧語
對面就大多數心軟平放比你
收既最好系GASH點/鬼道裝
因為呢d都系巨商老手要既野
最緊要都系多時間系大田企
留意市價.交易小心.多上線
就是巨商買賣佬之道
我相信,只要有努力,廠上面會有我個名出現
仲會吾止一間~_~'

我既故事就到呢度完結
因為我加入巨商只有1個多月時間
未能提出一些巨商奇事
只有大部份巨商生活圖
我呢D生活都貼緊巨商新手
既大部份生活
望各版主/管理員
能體驗巨商新手
在此,脫穎而出,幫助巨商貧窮新手T.T
謝~
~完~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +500 收起 理由
Tai Wong + 500 活動第4名

查看全部評分

回復

回覆打開關閉帖子
回復 支持 反對

[[bao_22]]吾制>3<
得第4t^t
月鞋都冇
回復 支持 反對

哈哈..第4都好過輸左果d啦[[onion_48]]
回復 支持 反對

4# GC.W
諗住系樂古賺到小小巨錢
點知都系得樂點t^t
回復 支持 反對

5# 小清-)
草多d樂點..夠數就放比人搵巨錢囉..
何樂而不為?[[onion_57]]
回復 支持 反對

6# GC.W
人地幾萬樂點先放得
我得一千...[[bao_27]]
回復 支持 反對

6# GC.W  
人地幾萬樂點先放得
我得一千...[]
小清-) 發表於 25-8-2009 22:10

你應該都放左唔小啦
回復 支持 反對