打印 上一主題 下一主題
收起左側

急..聽日要砌

AMD Athlon II X4 ADX620WFGI 620 CPU [AM3] BOX 盒裝
Kingston DDR-3 1333MHz 2G Ram KVR1333D3N9/2G      
MSI 770-C45 AMD 770,DDR3, ATX M/B            
Seagate 500GB ST3500418AS SATA II/16MB HDD         
HIS HD4650 PCI-E 512MB DDR2              
LG GH-22NS50 22X DVD Writer /SATA/黑色      
CORSAIR PS-CX400 CMPSU-400CXUK 400W 80+ 火牛

咁樣o唔ok 大約幾時落到場果陣
人工一般幾錢
我主要玩winning nba cs aoc online game
仲有想耐用
回復

150人工...4650都應該夠你玩online game...想耐用既加fan,等佢低溫d
回復 支持 反對

咁aoc cs winning nba果d玩唔玩到
加fans 加係邊
幾錢一把 有無名thx[[bao_36]]
回復 支持 反對

3# Mozzzzzz
HS=Cooler Master Hyper 212 PLUS CPU Fan HK    $220
而4650...如果你係要新買4650既話,我認為你應該轉4670果d
4650係行ddr2既,而4670同佢差唔多價但行ddr3
仲有...你d game既需求好難搵=.=
回復 支持 反對

3# Mozzzzzz
HS=Cooler Master Hyper 212 PLUS CPU Fan HK    $220
而4650...如果你係要新買4650既話,我認為你應該轉4670果d
4650係行ddr2既,而4670同佢差唔多價但行ddr3
仲有...你d game既需求好難搵=.= ...
蒼龍 發表於 25-10-2009 16:05

SOR AR
其實我budget 唔太高 轉返雙核係咪會好d
因為我見620 既性價好高 所以好想買-,-
回復 支持 反對

你budget幾多 ??
回復 支持 反對

5# Mozzzzzz
新既AMD Athlon II x3 425
其實差幾百唔夠...不過新到既同佢差唔多又平過佢
回復 支持 反對

3核好既咩...唔係多數4核同2核咩
回復 支持 反對

budget真係好重要

你TOTAL預計既budget係幾多?
回復 支持 反對