查看: 12299|回復: 103
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 唉...咁既人都有..俾人昆左2200HKD== (加埋昆人過情)

我都過左2200$HKD俾佢..
佢話叫我入GAME,之後仲要我俾鬼火+鬼惡SET俾佢..
之後先肯俾返2本封書+70E...
唉...仲響到話我==...
E家仲OFF埋....我同你講,你唔俾返D野/HKD我..我會報警 我有入數紙! 仲有你手機

呢個人叫: 財源滾滾來     (商2)
MSN": yauchi_1989@hotmail.com

事情係咁..
我入左HKD俾佢..
之後佢叫我返HOME俾張入數佢睇,
之後ON巨商,我on左之後,我叫佢去後山,點知佢同我講未換銀票,去一去江戶,組埋隊. 我就同佢去
去左之後佢話叫入一入怪, 佢見到我用鬼火+鬼惡set起啖,
俾叫易俾佢,影相留念...之後先肯俾2本封書+70e再加埋鬼火+鬼惡set一次過俾返我...
心諗...明知係一去冇回頭,呢條友又唔係同我有親,俾佢一定冇得返轉頭,
之後我就講,唔得.佢話,,借黎睇睇影影姐,又唔昆你,你同我交易係講誠信(真係講得好聽-_-)
我講話如果係誠信,我都俾左hkd你,你又唔俾返d野我? 佢話如果你唔肯借一借黎睇,我就唔俾返d野你,
你肯先再add我=] 88

咁就off左,msn又off埋==

一on就見佢sd黎...你條昆狗...如果係你唔怕..你就唔好`熄電話!

想回返佢...點知.....個人物好似del左-_-
回復

報警^_____________^快手啦
回復 支持 反對

唔好比機會LA-.-LALA聲去報警LA
回復 支持 反對

2200蚊啊...報左先啦
回復 支持 反對

唔好聽之前d人亂嗡
報警係有用的
不需提供你既電腦都可以調查!
回復 支持 反對

快手報喇 2200蚊真系忍吾到

100幾十都算
回復 支持 反對

佢好似掛左2日 佢今日仲同我講佢賣封書賺左成M...
因為我一直同佢傾想巨$收..難怪佢唔肯......仲要係咁叫我入數..話一定要有入數既收據等等...
報警吧.........
回復 支持 反對

財源滾滾來 日巨老手黎@@
回復 支持 反對

2200咁多@O@一定要報警呀!!
回復 支持 反對

你有冇俾左d裝佢?.?
回復 支持 反對