查看: 12179|回復: 201
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 分析大陸團.同紅名.大家比d意見

第一件係w仔
代表大陸團既腳,點解?
因為極速跑狗.好犀利,7支加速水沖入台地跑黎跑去引人笑.仲要成日串人.講大陸話唔多明.
用途係哂星夢d加速水

第二件係晴天
代表大陸團既垃圾.點解?
因為開完技同冇開冇分別,唔係串佢.連狗王都話佢好水皮
用途就係冇用,唔多講

第三件係藍寶石王子
代表大陸團既得力人物.點解?
因為佢開技一萬回沖出台地比人一下中死埋,哇.一萬回wo 仲唔係得力??
用途就係大狗唔夠打就吹佢黎,平時鍾意係台地做鬼魂

第四件係大陸團 團長 40歲的老狗 魔芊芊
成個團既中心.成個團的希望.成個團的話事人
有錢到問人借錢,成日就係到講淫野,見到女仔就話係佢情人
大狗王既宗旨: 團員們,記住!! 要等他們在台地吹水的時候才開技沖進去殺人,
因為他們太強,正面攻擊我們一定食大便,完技的話一定要出去城,知道嗎?????(用普通話讀)
大狗王變大龍食戰水雙寵技都成日死.點解??? 想知就睇下面

狗後Abee2.豬婆婆.sillyxxxx唔知咩!花名 (老雞)
代表團入面既聖靈(垃圾到震)
雙開一個係城幫佢地加血 一個係台地睇人講野之後加把口
話自己吸引.話自己好後生,個仔定唔知女 讀緊中學.. 好靚仔靚女(似田雞)
做聖靈廢到呀媽都唔應得, 加血加錯人,加得唔夠快,可能30幾歲眼花掛?
鍾意姣仔.但成日話自己好愛佢老公,姐係大狗王,冇計.現實個樣柒得製,味為有要大陸狗囉

紅名 (尼古丁,細霖)
唔洗多講喇 馬屁狗
唔夠人打就會: 芊芊哥! 快幫我,我比人殺到成日要反城,快開技出黎幫我手殺!!
冇聖靈過陣就會: abee姐! 快幫我,人地8隻聖靈,我就得隻62lv 仲要味齊技既聖,快幫我加血,比幾下wp先.ok??
=========================================================================================================================
大家有咩意見唔怕講
回復

-.-笑左...搶個頭位-v-
神準喎
回復 支持 反對

^_^" 覺得你為人on9 邊忽唔夠打'?
竿竿果d唔係到 我同霖都開ac出黎紅人喇^o^"
冇聖靈過陣就會: abee姐! 快幫我,人地8隻聖靈,我就得隻62lv 仲要味齊技既聖,快幫我加血,比幾下wp先.ok?? 自導自演?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
×笨≠小欣° -5 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

死開喇,唔好係到放馬屁
回復 支持 反對

要屈人都真D啦呵~

唔放相係到亂講?.?
回復 支持 反對

OK
己笑^^
回復 支持 反對

初心者-.-唔好開咁多ac黎喇 尼古丁!! 錯!!! 係馬屁丁
回復 支持 反對

^_^" 覺得你為人on9 邊忽唔夠打'?
竿竿果d唔係到 我同霖都開ac出黎紅人喇^o^"
冇聖靈過陣就會: abee姐! 快 ...
°×尼古丁 發表於 27-8-2010 11:37

我知..你紫=俾人秒  要紅先殺到人7.7
回復 支持 反對

死開喇,唔好係到放馬屁
呀賢-_- 發表於 27-8-2010 11:38

搞笑呀你;P  咁你唔係係樂古開post啦;)   係懶屎懶到去成個樂古牙 好臭呀;)
回復 支持 反對

傻仔~

我係尼古丁~??

你錯啦

我係e+既蛙佬~ 唔信去台地啦
回復 支持 反對